★ Lifehacker ★

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: ★ Lifehacker ★

Post Postao/la Lutherus »

@Suko

ma pokušal ja smanjiti kad se približil 4 kutiji a lagano i ovo smanjujem. Do kraja godine bude palo na kutiju.
retsam
Spol: M

Post Postao/la retsam »

Već sam izjavio u ovoj temi 2. str što mislim o pušenju, što se tiče "alkohola" na tjedan popijem 2 eventualno 3 pive, vino ne volim, ali mogu popitu na nekim zabavam i sl, žestice u pravilu nikada. Od ostalih ovisnosti možda najviše zabrinjava da na dan popijem najmanje 1 l pepsi cole :zamisljen

P.S. Ova tema se razvila u topic o ovisnostima, pa mogli bi ju preimenovati u life cracker
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Lutherus je napisao/la:@Suko

ma pokušal ja smanjiti kad se približil 4 kutiji a lagano i ovo smanjujem. Do kraja godine bude palo na kutiju.
I onda se liječiš čajem. Ništa, probaj pušit čaj :lol:

@retsam
:thumbs baš lifecracker
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Luth, stvarno je 3 kutije previše.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
max360se

Post Postao/la max360se »

Hugo je napisao/la:Ja sam ponosan nepušač 13 mjeseci! :navija

Ja sam ponosni nepušač od rođenja :bleh :bleh sopak

Ne pušim, ali mi ni dim od cigareta ne smeta. Uopce ga ni ne osjetim dim :) . Par puta mi se na zabavamo skoro dogodilo da sam probao ali nisam. Zadnji put sam bio jako blizu :? ali ipak znam koji je to problem kad se navuces i zato nisam.

Alkohol?
Jednu čašu crnog iza ručka ako ne moram vozit kasnije.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

drone je napisao/la: I onda se liječiš čajem. Ništa, probaj pušit čaj :lol:
probao... kamilica ima okus govanca a sipak se rascvjeta svaki put kada zapalis :)

ah vi nepusaci...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
PsyTrance

Post Postao/la PsyTrance »

@drone: Ako je u mome društvu neki nepušač kojem toliko smeta dim, onda ću i ja iskulirati pa neću zapaliti (ako smo u zatvorenom). Jednostavno se mogu prilagoditi, to je ionako samo ovisnost u glavi :)
Pušio sam čaj u sedmom i osmom razredu osnovne škole, čisto iz ruganja :D. To je bila živa komedija. Nas nekoliko iz društva je kupovalo filtere za cigarete i punili smo ih svim mogućim čajevima koje smo mogli nabaviti. Favorit: kamilica s malo šumskog voća, čisto zbog arome. I danas znam nekad iz ruganja smotati čaj pa zapalit, da se prisjetim dana kada smo to masovno pušili ko idioti :D. Kamilica odvratno smrdi, ali najbolje gori. Jedan dan je u supermarketu bila akcija čajeva, dvije kune kutija. Kupio sam si 10 kutija čaja taj dan. Žena me na blagajni samo čudno pogledala.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Korisni savjeti

Post Postao/la Vl@do »

U doba krize svaka ideja je dobrodošla. Spreman sam ponuditi par praktičnih i korisnih sitnica koje možemo napraviti za nula kuna. Ako netko ima sličnih ideja, može krenuti razmjena.
Za početak, grebalica za mačku. Nisu potrebni nikakvi posebni alati a kad bude gotova čovjeka veseli (a i mog mačka). Evo mojih ruku djelo.
slika
Može i pitanja, slobodno pucajte pp-om. Ja sam prošle godine saznao za jednu veliku, korisnu i vrijednu "stvar" koja je u stvari besplatna.
Moj pogled na sve to.
drone
Moderator

Re: Korisni savjeti

Post Postao/la drone »

Imam nekoliko ručnika koji su glumili grebalice za mačke. Naravno, nije da smo to željeli. Zanima me kako će ova tvoja naprava izgledati nakon nekog vremena :)

BTW ovo si mogao komotno u Lifehacker forum.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Re: Korisni savjeti

Post Postao/la Vl@do »

Može ako gazda misli da treba, neka premjesti.
A ova špaga se već ofucala i onda ju samo promijenim.
Danas sam baš našao komad užeta promjera 10 mm.
Moj pogled na sve to.
Odgovori