★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: ★ Lifehacker ★
@Suko
ma pokušal ja smanjiti kad se približil 4 kutiji a lagano i ovo smanjujem. Do kraja godine bude palo na kutiju.
ma pokušal ja smanjiti kad se približil 4 kutiji a lagano i ovo smanjujem. Do kraja godine bude palo na kutiju.
- retsam
- Spol: M
Već sam izjavio u ovoj temi 2. str što mislim o pušenju, što se tiče "alkohola" na tjedan popijem 2 eventualno 3 pive, vino ne volim, ali mogu popitu na nekim zabavam i sl, žestice u pravilu nikada. Od ostalih ovisnosti možda najviše zabrinjava da na dan popijem najmanje 1 l pepsi cole
P.S. Ova tema se razvila u topic o ovisnostima, pa mogli bi ju preimenovati u life cracker
P.S. Ova tema se razvila u topic o ovisnostima, pa mogli bi ju preimenovati u life cracker
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- drone
- Moderator
I onda se liječiš čajem. Ništa, probaj pušit čajLutherus je napisao/la:@Suko
@retsam
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Luth, stvarno je 3 kutije previše.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Hugo je napisao/la:Ja sam ponosan nepušač 13 mjeseci!
Ja sam ponosni nepušač od rođenja
Ne pušim, ali mi ni dim od cigareta ne smeta. Uopce ga ni ne osjetim dim
Alkohol?
Jednu čašu crnog iza ručka ako ne moram vozit kasnije.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
probao... kamilica ima okus govanca a sipak se rascvjeta svaki put kada zapalisdrone je napisao/la: I onda se liječiš čajem. Ništa, probaj pušit čaj![]()
ah vi nepusaci...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@drone: Ako je u mome društvu neki nepušač kojem toliko smeta dim, onda ću i ja iskulirati pa neću zapaliti (ako smo u zatvorenom). Jednostavno se mogu prilagoditi, to je ionako samo ovisnost u glavi 
Pušio sam čaj u sedmom i osmom razredu osnovne škole, čisto iz ruganja
. To je bila živa komedija. Nas nekoliko iz društva je kupovalo filtere za cigarete i punili smo ih svim mogućim čajevima koje smo mogli nabaviti. Favorit: kamilica s malo šumskog voća, čisto zbog arome. I danas znam nekad iz ruganja smotati čaj pa zapalit, da se prisjetim dana kada smo to masovno pušili ko idioti
. Kamilica odvratno smrdi, ali najbolje gori. Jedan dan je u supermarketu bila akcija čajeva, dvije kune kutija. Kupio sam si 10 kutija čaja taj dan. Žena me na blagajni samo čudno pogledala.
Pušio sam čaj u sedmom i osmom razredu osnovne škole, čisto iz ruganja
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Korisni savjeti
U doba krize svaka ideja je dobrodošla. Spreman sam ponuditi par praktičnih i korisnih sitnica koje možemo napraviti za nula kuna. Ako netko ima sličnih ideja, može krenuti razmjena.
Za početak, grebalica za mačku. Nisu potrebni nikakvi posebni alati a kad bude gotova čovjeka veseli (a i mog mačka). Evo mojih ruku djelo.

Može i pitanja, slobodno pucajte pp-om. Ja sam prošle godine saznao za jednu veliku, korisnu i vrijednu "stvar" koja je u stvari besplatna.
Za početak, grebalica za mačku. Nisu potrebni nikakvi posebni alati a kad bude gotova čovjeka veseli (a i mog mačka). Evo mojih ruku djelo.

Može i pitanja, slobodno pucajte pp-om. Ja sam prošle godine saznao za jednu veliku, korisnu i vrijednu "stvar" koja je u stvari besplatna.
Moj pogled na sve to.
- drone
- Moderator
Re: Korisni savjeti
Imam nekoliko ručnika koji su glumili grebalice za mačke. Naravno, nije da smo to željeli. Zanima me kako će ova tvoja naprava izgledati nakon nekog vremena 
BTW ovo si mogao komotno u Lifehacker forum.
BTW ovo si mogao komotno u Lifehacker forum.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Re: Korisni savjeti
Može ako gazda misli da treba, neka premjesti.
A ova špaga se već ofucala i onda ju samo promijenim.
Danas sam baš našao komad užeta promjera 10 mm.
A ova špaga se već ofucala i onda ju samo promijenim.
Danas sam baš našao komad užeta promjera 10 mm.
Moj pogled na sve to.