Naravno... sve je pod kontrolomcharuga je napisao/la:nema potrebe za prosvjedima.
Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Evo, opet ide novi poziv na prosvjed. Jel to naš Ipernar zove?
http://www.poslovnipuls.com/2011/02/20/ ... da-utorak/
E ljudi moji, sada ću reći nešto što će vjerojatno dignuti kosu na glavi mnogima od vas. Ali hrvati su apatična masa koja čeka da im sve netko drugi napravi, pa tako nađe i posao i ode za njih srušiti vladu. Nitko nikada neće ništa napraviti. Da vlada kaže kako više nema za penzije, kako više nema za plaće za državnu upravu i da sada možemo ići na polje pasti travicu za jelo - narod bi išao. Pasti travu mislim. Na trgu bi se 1000 ljudi par sati bunilo ali onda bi otišli na polje past. Kada bi trave nestalo, tražili bi tko će im dati još trave. Ovo sam oduvijek tvrdio, a indikacija da sam u pravu je to da su na ovaj zadnji prosvjed došle upravo te tri osobe. Već smo mi odavno trebali zbaciti ovu vlast kao Egipćani Mubaraka.
Što mislite, od kuda ta apatija i ljenost?
E ljudi moji, sada ću reći nešto što će vjerojatno dignuti kosu na glavi mnogima od vas. Ali hrvati su apatična masa koja čeka da im sve netko drugi napravi, pa tako nađe i posao i ode za njih srušiti vladu. Nitko nikada neće ništa napraviti. Da vlada kaže kako više nema za penzije, kako više nema za plaće za državnu upravu i da sada možemo ići na polje pasti travicu za jelo - narod bi išao. Pasti travu mislim. Na trgu bi se 1000 ljudi par sati bunilo ali onda bi otišli na polje past. Kada bi trave nestalo, tražili bi tko će im dati još trave. Ovo sam oduvijek tvrdio, a indikacija da sam u pravu je to da su na ovaj zadnji prosvjed došle upravo te tri osobe. Već smo mi odavno trebali zbaciti ovu vlast kao Egipćani Mubaraka.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ja to ne vidim tako .
-
Lutherus
govorim to već godinama.hebi ga,hegani smo narodshrike je napisao/la:Evo, opet ide novi poziv na prosvjed. Jel to naš Ipernar zove?
shrike je napisao/la:Evo, opet ide novi poziv na prosvjed. Jel to naš Ipernar zove?
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/orga ... 38831.aspx
To majstore, treba imat trte unositi se u lice mafiji... Ako ti uspije podići revoluciju, onda si ajmo reć u nekoj vrsti opasnosti jer gamad neće samo tak to progutati...
Srike slažem se s tobom, znamo samo kukati, a malotko se hoće dići na noge i poduzeti nekaj...
Možda je i djelomični razlog to kaj je narod izgubil svaku nadu da će biti bolje, pa dok treba glasati ostanu doma i ostave prostor ovcama ispranog mozga da glasaju...
To majstore, treba imat trte unositi se u lice mafiji... Ako ti uspije podići revoluciju, onda si ajmo reć u nekoj vrsti opasnosti jer gamad neće samo tak to progutati...
Srike slažem se s tobom, znamo samo kukati, a malotko se hoće dići na noge i poduzeti nekaj...
Možda je i djelomični razlog to kaj je narod izgubil svaku nadu da će biti bolje, pa dok treba glasati ostanu doma i ostave prostor ovcama ispranog mozga da glasaju...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
shrike je napisao/la:Evo, opet ide novi poziv na prosvjed. Jel to naš Ipernar zove?
Imas skroz pravo i vjerujem da bi se puuuno ljudi sa foruma slozilo.
Iskreno, mene brinu oni kojima bi se dogla kosa na glavi od takve izjave
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
A nego kako ? Pogledaj samo odaziv na izborima ? Sramotno je malen. A kad treba kukat, onda svi kukaju, a kad treba otic na glasanje, onda se svi povuku u svoje kucice i nitko ne mrda van. Mi smo si sami krivi zbog govna gdje zivimo. I na sljedecim izborima ce opet izac malo ljudi jer ce bit doma i kukat. I vidim recimo neki dan na glavnom kolodvoru da ide neka peticija za rusenje vlade. Zar nebi bilo pametnije da su ti ljudi poticali ljude da odu na izbore jer ce tako promjenit vladu a ne potpisivajuci se (bilo je nedavno isto neko potpisivanje pa je sve to skupa palo u vodu jer su kao krivo izbrojali glasove, ...).charuga je napisao/la:ja to ne vidim tako .
- retsam
- Spol: M
Istina, to je glavni naš glavni problem (da netko krive ne bi interpretirao ovo se odnosi općenito na narod u globali) što su svi složni da ovo ne valja ali nitko se neće ići buniti, predložiti nešto konstruktivno, čekati će da im padne mana s neba, pa ako padne dobro ako ne ništa. U Hrvatskoj ne postoji represivni aparat kao u islamskim zemljama sjeverne Afrike i da se organiziraju veći prosvjedi vlada bi pukla ko' kokica, ali da se to napravi opet ne bi učinili ništa, pa tko bi došao na vlast, SDP??? Njihov apetit za funkcije je jednak kao i HDZ-ov, dok se u Hrvatskoj ne promjeni mentalni sklop i napravi se neka alternativa koja ne bi prilazila niti jednoj niti drugoj strani koja bi počela s reformama, oslobodila Hrvatsku bespotrebne birokracije, uvela reda u pravni sustav i upravu (a ne da ostane na onom: "nećemo tolerirati korupciju", "xy mora funkcionirati" piša mi se kad to netko izjavi) , razviti energetiku i time otvoriti radna mjesta mladim i obrazovanim ljudima i napuniti blagajnu. Što je najgore većina ljudi bi se ponašala ovako na mjestu vlade(iako je sada kritiziraju) tj. radili bi za svoje džepove.odin je napisao/la:govorim to već godinama.hebi ga,hegani smo narodshrike je napisao/la:Evo, opet ide novi poziv na prosvjed. Jel to naš Ipernar zove?
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
gle , opcenito nisam za prosvjedovanje jer oni nikada nista ne donesu dobro . uglavnom , ako uspiju , zavrsi unistavanjem javnoga dobra , paljenjem i pljackanjem po mjestima gdje se prosvijedi odrzavaju , jednostavno kao da svi zaborave zasto su uopce krenuli na prosvijede. prosvijede uglavnom posjecuju mladi i nezaposleni ljudi , ovi stariji razmisljaju da od toga ionako nista a ovi zaposleni imaju druga posla
. u hrvatskoj je demokracija i postoje izbori koji sluze za mjenjanje vlasti , ljudi ne izlaze na izbore a kukaju ? ma zabole me za takve ljude
.
ovo sto je retsum rekao je tuzna istina . nema nitko tko bi nesto napravio za gradjane ove zemlje . svatko gleda kako da njemu bude bolje , a tako je svugdje u svijetu a ne samo kod nas . zakoni su svugdje manje-vise isti ali stvar je mentaliteta (necu reci odgoja) ljudi podrucja na kojem zive . dosta godina ljudi su kod nas zivjeli u zajednici gdje je drzava odlucivala sta je najbolje za njih . i svi su imali socijalno , poslije zavrsene bilo koje skole zaposlenje , uglavnom dovoljno za jedan recimo optimalan zivot (nesto poput debiana
) ali....neki ljudi su htjeli vise i podigli su ljude na prosvjede . unistena su javna dobra (tvornice) , paljene su kuce , pljackana su mjesta na kojima su se prosvijedi odrzavali.......
ljudi su dobili nesto vise , ali ne svi ljudi.
ja osobno koristim svoje pravo da ne pratim bas dnevna zbivanja u lijepoj nasoj , procitam tu i tamo naslovnice novina , znas ono kako ljudi kazu za meksicke sada turske serije , pogledas svaku 50-u i znas sve . i meni dovoljno , lijepo mi je, zivim u prekrasnoj zemlji . a ovi razno razni huskaci koji prizeljkuju nove prosvjede ? samo bi ih pitao za koga su glasali na posljednim izborima i za koga budu glasali na slijedecim .
ovo sto je retsum rekao je tuzna istina . nema nitko tko bi nesto napravio za gradjane ove zemlje . svatko gleda kako da njemu bude bolje , a tako je svugdje u svijetu a ne samo kod nas . zakoni su svugdje manje-vise isti ali stvar je mentaliteta (necu reci odgoja) ljudi podrucja na kojem zive . dosta godina ljudi su kod nas zivjeli u zajednici gdje je drzava odlucivala sta je najbolje za njih . i svi su imali socijalno , poslije zavrsene bilo koje skole zaposlenje , uglavnom dovoljno za jedan recimo optimalan zivot (nesto poput debiana
ljudi su dobili nesto vise , ali ne svi ljudi.
ja osobno koristim svoje pravo da ne pratim bas dnevna zbivanja u lijepoj nasoj , procitam tu i tamo naslovnice novina , znas ono kako ljudi kazu za meksicke sada turske serije , pogledas svaku 50-u i znas sve . i meni dovoljno , lijepo mi je, zivim u prekrasnoj zemlji . a ovi razno razni huskaci koji prizeljkuju nove prosvjede ? samo bi ih pitao za koga su glasali na posljednim izborima i za koga budu glasali na slijedecim .