Bliži se kupovina laptopa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Bliži se kupovina laptopa
moj Fujitsu-Siemens radi uredno, malo mu je baterija nikakva, ali evo mu sad taman prošle 4 godine 
Drugi Acer koji si naveo, je super i fino će raditi na Linuxu, a bluetooth i nije neki problem, kada ti zatreba, ubodi u usb...
Inače, ako je Lenovo u jednačini, tj. ako vidiš neki koji ti odgovara, skroz sam za taj brand.
Inače, ako je Lenovo u jednačini, tj. ako vidiš neki koji ti odgovara, skroz sam za taj brand.
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
- vuksamotnjak
- Spol: M
ja sam očito jedini s lošim acer iskustvom. Meni krepala baterija, krepao ulaz za slušalice i mikrofon, krepao DVD, krepao onaj utor za napajanje ako ga malo pomaknem počne blinkati lampica na tipki za paljenje -.-' i ne nije nikada pao -.-' Star je godinu dana mj dva više 
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
E pa i toga ima, ne znam sada koliko može da se generalizuje, ali Acer jeste malo low buget, po mom mišljenju svakako bolji od MSI...
Ja bih išao na Lenovo, čak im je i niža klasa vrlo kvalitetne izrade.
Resistance is futile, you will be asimilated!
apt-get moo
- vuksamotnjak
moja konfa ti je ono bila i5 4gb ati graf i bla bla bla ali ok da lap radi 24/7 tako da nije za čuditi za taj segment i to je ono pod full opterečenjem dosta dugo
ali ja sam za HP
i isto tako IZBJEGAVAJTE GLOSSY glava boli od toga jako :S ali ak nemaš para uzmi acer recimo meni se sve to dogodilo pod garantnim rokom al ga nisam stigao odvesti na popravak stalo sam imao nekog posla predugo mi da ne budem u funkciji tj dana :S
meni je doslovno 0/24 upaljen bez beda; kak te trefi koja serija valjda 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- vuksamotnjak
ali rade s linuxom ok jedino wifi se na debian i fedori mora mal pozabaviti s ubuntom 11.04 radi iz prvesumski je napisao/la:meni je doslovno 0/24 upaljen bez beda; kak te trefi koja serija valjda
- ujodarko
Evo gledam i Lenovo, ali toliko rijetko imaju (gotovo je nemaju) nVidiju pod haubom s 17" ekranom.fritz62s je napisao/la:E pa i toga ima, ne znam sada koliko može da se generalizuje, ali Acer jeste malo low buget, po mom mišljenju svakako bolji od MSI...
Ma ne znam, već mi je mučno od traženja, nekako mi se čini taj Acer 7739G zadovoljavajuć. Ima Intel i3 i nVidiju, 4 gigeRamamama, HDMI, a i 640gigi diska. Neću ga nit nosati unaokolo, nit renderirati fajlove, editirati video... tako da, valjda će izgurati pola desetljeća
javim se kada (ako tu kupnju) izrealiziram
open code i open mind cijelom čovječanstvu 
- drone
- Moderator
Lenovo apsolutno da, ali MSI izbjegavati u širokom luku. MSI ima solidne desktop komponente, ali laptopi su im problematični.fritz62s je napisao/la:E pa i toga ima, ne znam sada koliko može da se generalizuje, ali Acer jeste malo low buget, po mom mišljenju svakako bolji od MSI...
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- ujodarko
OK linux ekipa 
kupio sam 7739 sa i3 i nevidijom od 1gb, diskom 640GB te mogu samo napisati: DIVOTA!
Ubuntu 64bita radi savršeno, sve je potpuno u redu!
Hvala za savjetovanje!!!
kupio sam 7739 sa i3 i nevidijom od 1gb, diskom 640GB te mogu samo napisati: DIVOTA!
Ubuntu 64bita radi savršeno, sve je potpuno u redu!
Hvala za savjetovanje!!!
open code i open mind cijelom čovječanstvu