[ZBIRNA TEMA] Kupovina novog laptopa

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

exithus lethalis

Re: [ZBIRNA TEMA] Kupovina novog laptopa

Post Postao/la exithus lethalis »

Tehnički opis:
ES1-523-24M3, AMD Dual Core E1-7010, 1,50 GHz, 4 GB, 15,6", 1366x768, SATA 500 GB, Linux, AMD Radeon R2, 1x 10/100/1000 Ethernet, 802.11ac, Bluetooth 4.0, HDMI, 2x USB 2.0, USB 3.0, 2,23 kg, Boja Crna

Ah kad sam brzoplet, a eto baš je bil zadnji tak da na obročno nije htel zaračunati..sad budem baš probal manjara..
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

Aj' kad se slegnu dojmovi podijeli iskustvo kombinacije tog AMD APU-a i Linuxa ;)
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
exithus lethalis

bertone je napisao/la:Aj' kad se slegnu dojmovi podijeli iskustvo kombinacije tog AMD APU-a i Linuxa ;)
Eto na prvu sa dvije xfce distre (manjaro/LM) nemam problema ,međutim mrvicu brže se baterija prazni.Libreoffice sam zamjenil abiwordom, chromium bolji od mozzile..tih je i ne pregrijava se, task manager je uredan..zadovoljan
exithus lethalis

exithus lethalis je napisao/la:
bertone je napisao/la:Aj' kad se slegnu dojmovi podijeli iskustvo kombinacije tog AMD APU-a i Linuxa ;)
Eto na prvu sa dvije xfce distre (manjaro/LM) nemam problema ,međutim mrvicu brže se baterija prazni.Libreoffice sam zamjenil abiwordom, chromium bolji od mozzile..tih je i ne pregrijava se, task manager je uredan..zadovoljan
Dakle ovako. baterija definitivno prebrzo ide pa ako može link znam da se sigurno pisalo o tome.ja sam instaliral ono što pod addtional drivers daje LM i nešto u synapticu što sam mislio da pomaže ali hm..previše..mada i firefox svoje uzima..jedino da stavim x32.? al opet ništa od ostalog rama jel..? znam da je malo offtopic ali pomagajte ;)
Odgovori