★ Lifehacker ★

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: ★ Lifehacker ★

Post Postao/la Suko »

Super stvar. :)
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Ako nam je zdravlje najvažnija stvar u životu (a trebala bi biti) svakako pogledati "Dr. OZ" i poslušati jednostavne savjete.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ne trpati u sebe smeće. Mcshit, kebab, hotdog, sendvići, surf n fries i ostalo.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Da, dalo bi se nabrajati do prekosutra. U biti možemo sami puno utjecati na sve. 85% povrća u svakom obroku. Ujutro umjesto cigarete i kave čaj ili čaša đusa...obične vode, mali i česti obroci..., uredan život bez stresa na poslu i kod kuće kad otvaraš poštanski sandučić, ženu ljubit a ne se svaditi sa kornjačom ili vragom i tako u beskonačnost.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Lutherus

Gledam malo u petak i subotu navečer po gradu. Mcdonalds, kebabnjare i čevapnjare su prepune, ljudi se stiskaju, guraju i svađaju za mjesto dok su klubovi napola prazni. A kad se nažderu onda na cajke pa natrag žderati. Kroz tjedan klinci nakon škole drito u mcdonalds, na kebab, hamburger ili pak na čevape i burek. Pola klinaca po gradu hodaju ko mali pajceki. Ljudi se voze skoro pa doslovce od vrata do vrata, hodanje se svodi na minimum. Dostava hrane preplavila ulice, više nitko ne kuha a po trgovinama se kupuju samo industrijska peciva, slatkiši, pive, gazirani sokovi. Pravi mali američki život.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Vl@do je napisao/la:Da, dalo bi se nabrajati do prekosutra. U biti možemo sami puno utjecati na sve. 85% povrća u svakom obroku. Ujutro umjesto cigarete i kave čaj ili čaša đusa...obične vode, mali i česti obroci..., uredan život bez stresa na poslu i kod kuće kad otvaraš poštanski sandučić, ženu ljubit a ne se svaditi sa kornjačom ili vragom i tako u beskonačnost.

Zeleni čaj umjesto kave, izbjegavat stresove pod svaku cijenu, puno prirodnog soka (pijem bazgu na litre!), mali i česti obroci, puno maslinovog ulja, sira, te obavezno čaša vina i spavanac nakon ručka!
:thumbs

A da otvorimo srodnu temu: Linux i kuhanje???
Možemo propagirat zdrav (i ukusan) život i razmjenjivat recepte! :D :gladan

@ Lutherus :thumbs
Posatli smo nacija junk-fooda. Nitko više ne zna kako izgleda povrće iz vrta. Digne mi se kosa na glavi kad čujem organsko/organic
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Lutherus

Kava je neizostavna i volim ju. A čaj izgleda ovako. Ujutro english breakfast, oko 10 zeleni, oko 3 earl gray, oko 6 zeleni, oko 9 čaj od bazge. Spavanac nakon ručka nikad, sokovi nikad nikakvi, rađe voda ( jeftinija je ) a izbjegavanje stresa je nemoguće.

@calisto
kad vidiš klince nekih 8 do 10 godina a već imaju po 45 do 55 kila. pravi mali pajceki. buco na smogovcima je samo jel puno ni zdravije. nije u sebe gural smeće. pa kad ti na aikido dođe familija i veli mama da su došli da mali smršavi :?
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

calisto053 je napisao/la:
Zeleni čaj umjesto kave, izbjegavat stresove pod svaku cijenu, puno prirodnog soka (pijem bazgu na litre!), mali i česti obroci, puno maslinovog ulja, sira, te obavezno čaša vina i spavanac nakon ručka!
:thumbs
ja, al košta ta tvoja prehrana, a i šta fali uživati u hravi, npr, u dobrim masnič čevapima sa kajmakom, i slično. ovo gore navedeno preuštam ženama i muškarcima koji se tako osjećaju. ja volim masmo, panceta i jaja za doručak, nešto kuhano za ručak, i čevapi za večeru! :D i nisam debel. a kava na hektolitre, i cigare.

i izbjegavti stres, nemoguće, ako radiš u hrvtskoj! :D

inače bio prošli viken na nakom iventu u hotelu s 5 zvezda i ubiao sam se od hrane i vina, teška neumjerenost!

život je ljep i dobar tek!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
max360se

Post Postao/la max360se »

Ujutro ne mogu jest. Ne ide mi. Obično ubacim keks, dva (ne više) u usta i idem radit. Ručak oko 13:30, tu pojedem dosta i večera, e to je relativno, al stvarno jako relativno. Nema pravila kad i koliko. Uglavnom ne puno.

Treba jest raznovrsnu hranu. Naravno junkfood i slična, reći ću bez cenzure, sranja ne. Nikako! Evo da se pohvalim već jedno 3 - 4 godne ne jedem junkfood.

E sad je nagore, treba se nakon dosta vremena ponovo počet bavit nekakvim vježbanjem i skinut kile.

Ono što kod mene pali je:
sve jedem, al kad mi je najbolje onda stanem,
pijem zeleni čaj (sad ču i bijeli počet)
vozim biciklu svaki dan barem sat vremena.

E sad se treba vratit tim navikama tj. treba počet to je ono najgore.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se

Post Postao/la max360se »

E da ljudi, izbjegavajte aspartam, saharin i sl. Puno ćete se bolje osjećati i lakše ćete se koncentrirati.
Već 2 godine ne konzumiram ništa od navedenog i puno se bolje osjećam bez to sranja. Da sranja, aspartam je doslovno sranje od sranja. Googlajte
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Odgovori