Reviewi i slično

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

calisto053
Moderator
Spol: M

Re: Reviewi i slično

Post Postao/la calisto053 »

PunkBastard je napisao/la:Znači ako hoćeš funkcionalan windows 8, prvo treba napraviti online account, proći 3 tutorijala raznoraznih podešenja, napraviti offline account, obrisati online account, instalirati alternativni shell, i još malo podesiti neke stvari.
Baš si zahtjevan, tebi nikako ugoditi! Novi dežurni mrgud :hihi ;)
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Ah, razmazio me linux i ta jednostavnost.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Definitivno najbolji dio:
For you geeks, it will only get worse. As time passes, more and more companies will find innovative ways of ruining the accepted, efficient workflows, just for the sake of money. You will find yourself clicking ten times more buttons and options just to get what you could do so easily in the past, RE: Windows frigging 8.1 and friends. The normal menu is not coming back, ever, and you will see yet more forced online integration and similar crap cropping everywhere.

Then, it will become subscription based shit, with monthly fees and mandatory online checkins. Following the trend, you will get mandatory ads in every program, and it will be against whatever law or license agreement to remove them. You will not be able to install programs that were not preapproved by this or that company. And so forth. This is your bright future, and it will happen slowly, so that people do not resist violently.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Evo malo novog Minta za Xfce-aše iz Arindamova kuta.
Linux Mint 15 "Olivia" XFCE Review:
http://mylinuxexplore.blogspot.com/2013 ... .html#more
Where there is a gui there's a way.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Fugu

Post Postao/la Fugu »

Evo opet o Fedori 19 KDE.
Instalacija je ludnica pface .
http://www.dedoimedo.com/computers/fedo ... econd.html
PunkBastard

Fugu je napisao/la:Evo opet o Fedori 19 KDE.
Instalacija je ludnica pface .
http://www.dedoimedo.com/computers/fedo ... econd.html
Lik se žali kako je installer užasan (autor članka), a kako je Fedora Linux distribucija i open source nema se pravo žaliti jer ako mu se ne sviđa može izmjeniti po svojoj želji. I to mi nikada nije jasno kako ljudi idu pljuvati po open source software-u a jednostavna stvar je da ako ti smeta možeš napraviti po svojoj mjeri eventualno baš na pristojan način ukazati na neke propuste developerima ili dati prijedlog.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

PunkBastard je napisao/la:
Fugu je napisao/la:Lik se žali kako je installer užasan (autor članka), a kako je Fedora Linux distribucija i open source nema se pravo žaliti jer ako mu se ne sviđa može izmjeniti po svojoj želji. I to mi nikada nije jasno kako ljudi idu pljuvati po open source software-u a jednostavna stvar je da ako ti smeta možeš napraviti po svojoj mjeri eventualno baš na pristojan način ukazati na neke propuste developerima ili dati prijedlog.
Znači open source nije podložan kritikama (konstruktivnim i onim drugim)?
U stvari, upravo je slobodna kritika i sučeljavanje mišljenja glavni pokretač napretka open sourcea.
PunkBastard

Nije problem, kritiziraj ali čemu riječi poput "horrible" i "stupid" ?
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Ako je u opcijama clanak, mogu ja natipkat, danas nemam faks.
edit: vidim da je vec clanak na stranici, pa zanemarite.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Odgovori