Pohvalno za Linux, pohvalno!
Upoznavanje - Linux Femme
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Upoznavanje
Ajde, prosim te Dragana, slijedeći puta pokušaj staviti i interpunkcije i velika slova, ovako mi je užasno čitati bez točke i zareza, sve jedna velika rečenica.... 
Ja se ispricavam velika slova mogu ali tocke i zarezi mi ne rade jer sam prolila pivo po laptopu nedavno
a sada nisam u rijeci nego doma
pa mi usb tipkovnica tamo
btw ako ko ima
polovan laptop fujitstu simens amilo Li 17o5 a da mu je tipkovnica ispravna neka se javi meni

Da i nema copy pasta jer nemam niti office'a jer mi se windowsi rusili ----a neda mi se po netu traziti tocke i zareze upravo zato se odlucih napokon na linux
pa mi usb tipkovnica tamo
btw ako ko ima
Da i nema copy pasta jer nemam niti office'a jer mi se windowsi rusili ----a neda mi se po netu traziti tocke i zareze upravo zato se odlucih napokon na linux
Zadnja izmjena: Dragana, dana/u 18 vel 2008, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Eh, koji bed nit imaš pivu nit imaš tastaturu nakon svega... Nije pošteno mora se priznati!Dragana je napisao/la:Ja se ispricavam velika slova mogu ali tocke i zarezi mi ne rade jer sam prolila pivo po laptopu nedavno
pa mi usb tipkovnica tamo![]()
btw ako ko imapolovan laptop fujitstu simens amilo Li 17o5 a da mu je tipkovnica ispravna neka se javi meni
![]()
![]()
ehehe ako je ikakva utjeha piva nije bila moja , ja sam pila vino piva je bila frendicinaGrof je napisao/la:Eh, koji bed nit imaš pivu nit imaš tastaturu nakon svega... Nije pošteno mora se priznati!Dragana je napisao/la:Ja se ispricavam velika slova mogu ali tocke i zarezi mi ne rade jer sam prolila pivo po laptopu nedavno
pa mi usb tipkovnica tamo![]()
btw ako ko imapolovan laptop fujitstu simens amilo Li 17o5 a da mu je tipkovnica ispravna neka se javi meni
![]()
![]()
nova piva 6 kn nova tastatura 6oo
Vino, mmmm a koje vino?
600 kuna tasta??
Toliko košta nova tastatura za noteebook??
600 kuna tasta??
Preferiram bijelo vino i to PinotGrof je napisao/la:Vino, mmmm a koje vino?
600 kuna tasta??
Sto se tice tastature to je nova cijena kod proizvodjaca bar za moj laptop za neki drugi npr hp-ov je 3oo
S tim da sam cula da za sestotinjak kn mogu dobiti polovni laptop,sa ispravnom tipkovnicom i npr extra baterijom i zaslonom u slucaju da sto god od to dvoje zatreba i ti dijelovi su po 1ooo kn novi
A s obzirom da ne rade samo točke , zarezi i nule snadjem se nekako a i kupila sam si za tamo usb tipkovnicu
Pinot? Imaš neki posebni Pinot koji voliš (npr sivi....)
hm, a tastatura, a jesi probala pažljivo izvaditi tipkice koje ne rade, pa pogledati da li možeš do kontakata da ih malo obrišeš alkoholom i štapićima za uši ili recimo vlažnom maramicom.
Ako se samo piva prolila vjerojatno je samo kontakte izolirala. Da je nastao šlus na keyboard controlleru nebi radila cijela tastatura...
hm, a tastatura, a jesi probala pažljivo izvaditi tipkice koje ne rade, pa pogledati da li možeš do kontakata da ih malo obrišeš alkoholom i štapićima za uši ili recimo vlažnom maramicom.
Ako se samo piva prolila vjerojatno je samo kontakte izolirala. Da je nastao šlus na keyboard controlleru nebi radila cijela tastatura...
bez brige vec sam pokusala i beba laptop je bila kod doktora za prijenosna racunala ni on nije uspio ocistit jer su te pojedine tipke pregorile s tim da maticna i ostali organi nisu u opasnostiGrof je napisao/la:Pinot? Imaš neki posebni Pinot koji voliš (npr sivi....)
ps -da da sivi Pinot,ali volim i druga bitno da su bijela crno i rose bas ne volim
Zadnja izmjena: Dragana, dana/u 18 vel 2008, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
ah, u tom slučaju.... nemaš neki izbor. 
Jedino vino koje ja priznajem je Debian vino. Eto. A vi što hoćete.
No ozbiljno, bijel omi je najboje a od bijelih mi je ledeno aposlutno bez konkurencije. Cijenom je isto bez konkurencije, pa ga rijetko pijem iz tog razloga.
No ozbiljno, bijel omi je najboje a od bijelih mi je ledeno aposlutno bez konkurencije. Cijenom je isto bez konkurencije, pa ga rijetko pijem iz tog razloga.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!