Upoznavanje - Linux Femme

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Grof
Site Admin

Re: Upoznavanje

Post Postao/la Grof »

Ajde, prosim te Dragana, slijedeći puta pokušaj staviti i interpunkcije i velika slova, ovako mi je užasno čitati bez točke i zareza, sve jedna velika rečenica.... :o

Pohvalno za Linux, pohvalno!
Dragana

Post Postao/la Dragana »

Ja se ispricavam velika slova mogu ali tocke i zarezi mi ne rade jer sam prolila pivo po laptopu nedavno
a sada nisam u rijeci nego doma
pa mi usb tipkovnica tamo :D
btw ako ko ima :D polovan laptop fujitstu simens amilo Li 17o5 a da mu je tipkovnica ispravna neka se javi meni :D :D ;)

Da i nema copy pasta jer nemam niti office'a jer mi se windowsi rusili ----a neda mi se po netu traziti tocke i zareze upravo zato se odlucih napokon na linux
Zadnja izmjena: Dragana, dana/u 18 vel 2008, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Dragana je napisao/la:Ja se ispricavam velika slova mogu ali tocke i zarezi mi ne rade jer sam prolila pivo po laptopu nedavno
btw ako ko ima :D polovan laptop fujitstu simens amilo Li 17o5 a da mu je tipkovnica ispravna neka se javi meni :D :D ;)
Eh, koji bed nit imaš pivu nit imaš tastaturu nakon svega... Nije pošteno mora se priznati! :(
Dragana

Post Postao/la Dragana »

Grof je napisao/la:
Dragana je napisao/la:Ja se ispricavam velika slova mogu ali tocke i zarezi mi ne rade jer sam prolila pivo po laptopu nedavno
Eh, koji bed nit imaš pivu nit imaš tastaturu nakon svega... Nije pošteno mora se priznati! :(
ehehe ako je ikakva utjeha piva nije bila moja , ja sam pila vino piva je bila frendicina :lol:
nova piva 6 kn nova tastatura 6oo :oops: :roll:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Vino, mmmm a koje vino?

600 kuna tasta??

Toliko košta nova tastatura za noteebook??
Dragana

Post Postao/la Dragana »

Grof je napisao/la:Vino, mmmm a koje vino?

600 kuna tasta??

Toliko košta nova tastatura za noteebook??
Preferiram bijelo vino i to Pinot

Sto se tice tastature to je nova cijena kod proizvodjaca bar za moj laptop za neki drugi npr hp-ov je 3oo
S tim da sam cula da za sestotinjak kn mogu dobiti polovni laptop,sa ispravnom tipkovnicom i npr extra baterijom i zaslonom u slucaju da sto god od to dvoje zatreba i ti dijelovi su po 1ooo kn novi
A s obzirom da ne rade samo točke , zarezi i nule snadjem se nekako a i kupila sam si za tamo usb tipkovnicu 8-)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Pinot? Imaš neki posebni Pinot koji voliš (npr sivi....)

hm, a tastatura, a jesi probala pažljivo izvaditi tipkice koje ne rade, pa pogledati da li možeš do kontakata da ih malo obrišeš alkoholom i štapićima za uši ili recimo vlažnom maramicom.
Ako se samo piva prolila vjerojatno je samo kontakte izolirala. Da je nastao šlus na keyboard controlleru nebi radila cijela tastatura...
Dragana

Post Postao/la Dragana »

Grof je napisao/la:Pinot? Imaš neki posebni Pinot koji voliš (npr sivi....)

hm, a tastatura, a jesi probala pažljivo izvaditi tipkice koje ne rade, pa pogledati da li možeš do kontakata da ih malo obrišeš alkoholom i štapićima za uši ili recimo vlažnom maramicom.
Ako se samo piva prolila vjerojatno je samo kontakte izolirala. Da je nastao šlus na keyboard controlleru nebi radila cijela tastatura...
bez brige vec sam pokusala i beba laptop je bila kod doktora za prijenosna racunala ni on nije uspio ocistit jer su te pojedine tipke pregorile s tim da maticna i ostali organi nisu u opasnosti :D ;)

ps -da da sivi Pinot,ali volim i druga bitno da su bijela crno i rose bas ne volim
Zadnja izmjena: Dragana, dana/u 18 vel 2008, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

ah, u tom slučaju.... nemaš neki izbor. :(
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jedino vino koje ja priznajem je Debian vino. Eto. A vi što hoćete.

No ozbiljno, bijel omi je najboje a od bijelih mi je ledeno aposlutno bez konkurencije. Cijenom je isto bez konkurencije, pa ga rijetko pijem iz tog razloga.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori