a to sto se tebi dize medi se digne za oko 8 do 9 sec.
zanci moze jos, a imas i jaci komp.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
pozdrav, instalirao sam bootchart na Fedora 11
i pri svakom boot-anju mi se upali, ali mene zanima kako da dodjem to tog izvjesca?
dosao sam do nekih log datoteka, a kako dobiti ovu sliku/graf
Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds quote)
25sek. kada se namjesti ulazak u konzolu bez dizanja X-a.
gledam ono malo, 27 sec malo previse za osnovno dizanje sistema.
koliko vidim network ti nije u @, mozes komotno ga staviti, dobitak, cca 10sec.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
simke je napisao/la:gledam ono malo, 27 sec malo previse za osnovno dizanje sistema.
koliko vidim network ti nije u @, mozes komotno ga staviti, dobitak, cca 10sec.
Znam, izluđivalo me to čekanje [busy] kod networka. I mislio sam to napraviti, ali sam se prije igrao sa @ na dbus i hal pa sam sve zeznuo i onda odustao od daljnjeg isprobavanja (ali znam da network daemon nije bitan za funckioniranje sistema, pa sam trebao staviti @ da ne čekam predugo na bootanje).
Zadnja izmjena: pingu, dana/u 25 ruj 2009, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.