Linux Varaždin

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

I,Geek

Re: Linux Varaždin

Post Postao/la I,Geek »

I ja sam čuo od nekih ljudi da govore o prof. Ledinskom kao o "linux fanatiku". Svaka čast na njegovom radu ako ih podučava svemu ovome što ste naveli, ali morate uzeti u obzir da 99% tih učenika nije se nikad ranije sretalo s Linuxom i nemaju interes za te stvari. Na kraju to rezultira da pričaju okolo kako ih Ledisnki gnjavi s Linuxom i vrlo vjerojatno stvara odbojnost prema samom Linuxu. I sam sam završio ESS, a na informatici sam naučio... am, ništa! Bilo bi mi vrlo drago da me tada imao prof. Ledinski.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

to mi frend
PunkBastard
Spol: M

Post Postao/la PunkBastard »

Lutherus je napisao/la:to mi frend
tko? Ledinski, aj ako je stvarno probaj mi sredit one njegove skripte za đaba
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
PunkBastard

I,Geek je napisao/la:I ja sam čuo od nekih ljudi da govore o prof. Ledinskom kao o "linux fanatiku". Svaka čast na njegovom radu ako ih podučava svemu ovome što ste naveli, ali morate uzeti u obzir da 99% tih učenika nije se nikad ranije sretalo s Linuxom i nemaju interes za te stvari. Na kraju to rezultira da pričaju okolo kako ih Ledisnki gnjavi s Linuxom i vrlo vjerojatno stvara odbojnost prema samom Linuxu. I sam sam završio ESS, a na informatici sam naučio... am, ništa! Bilo bi mi vrlo drago da me tada imao prof. Ledinski.
tko im kriv što se nisu susretali, koliko sam skužio tamo ima smjer računarstvo ili informatika, nisam sad siguran i kontam ako voliš računala, valjda to upisuješ da nešto i naučiš a oni o Linux-u kao da je sam vrag
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

dodji na razmjenu pa ih pokupi
PunkBastard

mogao bi jednom kad budem dolazio u Varaždin, ionako kad dolazim u Čakovec moram u Varaždinu pola sata čekat vlak pa bi možda još i stigao
Odgovori