Linux Varaždin
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux Varaždin
I ja sam čuo od nekih ljudi da govore o prof. Ledinskom kao o "linux fanatiku". Svaka čast na njegovom radu ako ih podučava svemu ovome što ste naveli, ali morate uzeti u obzir da 99% tih učenika nije se nikad ranije sretalo s Linuxom i nemaju interes za te stvari. Na kraju to rezultira da pričaju okolo kako ih Ledisnki gnjavi s Linuxom i vrlo vjerojatno stvara odbojnost prema samom Linuxu. I sam sam završio ESS, a na informatici sam naučio... am, ništa! Bilo bi mi vrlo drago da me tada imao prof. Ledinski.
- PunkBastard
- Spol: M
tko? Ledinski, aj ako je stvarno probaj mi sredit one njegove skripte za đabaLutherus je napisao/la:to mi frend
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- PunkBastard
tko im kriv što se nisu susretali, koliko sam skužio tamo ima smjer računarstvo ili informatika, nisam sad siguran i kontam ako voliš računala, valjda to upisuješ da nešto i naučiš a oni o Linux-u kao da je sam vragI,Geek je napisao/la:I ja sam čuo od nekih ljudi da govore o prof. Ledinskom kao o "linux fanatiku". Svaka čast na njegovom radu ako ih podučava svemu ovome što ste naveli, ali morate uzeti u obzir da 99% tih učenika nije se nikad ranije sretalo s Linuxom i nemaju interes za te stvari. Na kraju to rezultira da pričaju okolo kako ih Ledisnki gnjavi s Linuxom i vrlo vjerojatno stvara odbojnost prema samom Linuxu. I sam sam završio ESS, a na informatici sam naučio... am, ništa! Bilo bi mi vrlo drago da me tada imao prof. Ledinski.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- PunkBastard
mogao bi jednom kad budem dolazio u Varaždin, ionako kad dolazim u Čakovec moram u Varaždinu pola sata čekat vlak pa bi možda još i stigao