Suko je napisao/la:Ne ekstrahira se tema za Emerald.
Nju skineš i onda instaliraš preko Emeralda. Mislim da je Install, ili Import new themes tipka.
Kad ju instaliraš, onda ju samo odabereš s liste jer ju neće automatski primjeniti.
Da u pravu si. Import gumb učita Win7 temu. Neznam kako mi promaknu takvi detalji, pa ne koristim kompjuter od jučer. Valjda manjak koncetracije i umor.
Sada sve radi kako treba, ali izgleda da nisam naviknut na Windows imitaciju na Gnome-u, nekako se lakše snalazim na defaultnom Gnome-u i ona dva panela
pingu je napisao/la: izgleda da nisam naviknut na Windows imitaciju na Gnome-u, nekako se lakše snalazim na defaultnom Gnome-u i ona dva panela
Da, to je istina.
Niti ja ne koristim takav desktop.
Gnomeovi paneli su puno brži, ali neko tko je došao s Windowsa će se možda bolje snaći u poznatoj okolini.
Ovakav izgled je više eye candy. Izgubi se nešto na funkcionalnosti.
Pogotovo ako koristiš puno programa, pa ih moraš tražiti u Meniju.
Inače, ja koristim jedan Gnome panel i Cairo dock podešen da se sakrije ispod otvorenih prozora, ali da se pojavi kad dođem mišem na dno ekrana. Tako da mi ostaje brzina i funkcionalnost, a da istodobno sve lijepo izgleda.
Instalacija tema je prošla u najboljem redu imao sam nekih sitnih problema s bug skriptama ali i to je riješeno. Temu sam isprobao i vratio se na Azenis(meni osobno najbolja tema). Ovo mi je također bio prvi put da sam radio s emeraldom inače koristim metacity.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
meni su te teme uvjek posemerile linux, onako, malo g rastimali, radio je sporije i nestabilnije kad ih promjenim par puta.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
simke je napisao/la:meni su te teme uvjek posemerile linux, onako, malo g rastimali, radio je sporije i nestabilnije kad ih promjenim par puta.
ako ćemo tako najbrži je terminal. Normalno svaka tema uspori računalo pogotovo ako još dolazi i cairo clock, gnomenu i sto panela.
ma testireo sam te teme, i razmrdo mi se linux do bola, ali samo teme, nis drugo
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
simke je napisao/la:meni su te teme uvjek posemerile linux, onako, malo g rastimali, radio je sporije i nestabilnije kad ih promjenim par puta.
ako ćemo tako najbrži je terminal. Normalno svaka tema uspori računalo pogotovo ako još dolazi i cairo clock, gnomenu i sto panela.
ma testireo sam te teme, i razmrdo mi se linux do bola, ali samo teme, nis drugo
Neznam meni je stalno azenis gore s njegovim ikonama, gnomenu-om,cairo-clock-om,GDM,splash za ooo i skin za audacious i radi mi normalno sporije nego na human ili clearlooks(bili bi čudno da je isto, ali nikad mi se nije "razmrdo do bola"). Neznam o kojem točno DE-u ili wm-u govoriš ili općenito.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pričalo se ovdi kako urediti gnome da izgleda kao windows vista ili 7.
Evo jedne upute a i video kako urediti da izgleda kao windows xp, postupak je vrlo jednstavan, preporučujem da pogledate video http://www.ubuntu.online02.com/node/14
Markec je napisao/la:Pričalo se ovdi kako urediti gnome da izgleda kao windows vista ili 7.
Evo jedne upute a i video kako urediti da izgleda kao windows xp, postupak je vrlo jednstavan, preporučujem da pogledate video
e, a fakat, kaj će vam to? Ak ste pobjegli sa windowsa, zakaj imate potrebu da ga Linux tolko imitira???