Kako kaže stara kineska: Pas koji laje, nije dobro kuhan.Abzeenth je napisao/la:Ma lud je, on jede i zečeveglaskoncILLa je napisao/la: neke stvari se jednostavno ne jedu, nije konj krava, bogohulnice.mislim da bi napravio i gulaš od mačke
Naši ljubimci
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Naši ljubimci
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- calisto053
- Moderator
Svaka čast! 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ne mogu sad razlučiti, jesi li ti sretan zbog malog ili tužan zbog kobasica .. 
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- PunkBastard
Što reći na nešto ovako:
http://www.alternet.org/civil-liberties ... ing-police
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Uf, baš su lika bezveze uhitili, iako mi je jasno zašto su pucali na rotvajlera.PunkBastard je napisao/la:Što reći na nešto ovako:
Inače, jel ima tko kakve egzotične kućne ljubimce? Mislim tu na sve od tvorića, preko tarantula do onih malih svinjica!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- PunkBastard
What the ?!?!shrike je napisao/la: Uf, baš su lika bezveze uhitili, iako mi je jasno zašto su pucali na rotvajlera.
Imaju palice, mogao se time braniti omg, bolje da je i prebio psa pa ajde možeš ga veterinaru odvesti i izlječiti nego ovako, mogao je i uhvatiti palicu i u usta mu poprijeko natrpati, psi prestaju toliko napadati ako im tako na silu nešto natrpaš u usta da ne mogu zatvoriti.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Iskreno, nije da branim policajcevu akciju, ali lik je trebal znati bolje nego da se sa psom mota i provocira policiju.
Mozda ima pravo snimati policiju, al ne moras glumit kretena onda. Iskreno ja ne kuzim to spreseravanjem sa pravima. Imas pravo snimat, al daj nemoj biti maloumni kreten. Ak te neko zamoli da ugasis kameru, pa daj ju ugasi. Zakaj provocirati bezveze? Kaj bus dobil sa tom snimkom?
Mozda ima pravo snimati policiju, al ne moras glumit kretena onda. Iskreno ja ne kuzim to spreseravanjem sa pravima. Imas pravo snimat, al daj nemoj biti maloumni kreten. Ak te neko zamoli da ugasis kameru, pa daj ju ugasi. Zakaj provocirati bezveze? Kaj bus dobil sa tom snimkom?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Žao mi je jadnog pesa, ali vlasnik je jedini krivac za ovo. Nije se pobrinuo da pas bude na sigurnom u njegovoj odsutnosti. Pa niste valjda očekivali da će policajci mirno gledati kako ih životinja napada, braneći svoga gospodara.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- PunkBastard
Jazavče, ovdje je riječ o tome što je policajac ubio psa, mogao je na drugi način a baš ga je ubio i to sa 3, 4 hica. Ok, ovaj koji je snimao je kreten, pravi amerikanac pa je to kod njih normalno takav idiotizam, ali policajac nije odmah trebao ubiti psa.