Naši ljubimci

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

PunkBastard
Spol: M

Re: Naši ljubimci

Post Postao/la PunkBastard »

Abzeenth je napisao/la:
glaskoncILLa je napisao/la: neke stvari se jednostavno ne jedu, nije konj krava, bogohulnice. :)
Ma lud je, on jede i zečeve :( mislim da bi napravio i gulaš od mačke :pogled_dolje
Kako kaže stara kineska: Pas koji laje, nije dobro kuhan.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Svaka čast! :thmbs-up
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ne mogu sad razlučiti, jesi li ti sretan zbog malog ili tužan zbog kobasica .. :lulz
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

:lulz :oops
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
PunkBastard

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

PunkBastard je napisao/la:Što reći na nešto ovako:
http://www.alternet.org/civil-liberties ... ing-police
Uf, baš su lika bezveze uhitili, iako mi je jasno zašto su pucali na rotvajlera.

Inače, jel ima tko kakve egzotične kućne ljubimce? Mislim tu na sve od tvorića, preko tarantula do onih malih svinjica!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
PunkBastard

shrike je napisao/la: Uf, baš su lika bezveze uhitili, iako mi je jasno zašto su pucali na rotvajlera.
What the ?!?! :sokiran
Imaju palice, mogao se time braniti omg, bolje da je i prebio psa pa ajde možeš ga veterinaru odvesti i izlječiti nego ovako, mogao je i uhvatiti palicu i u usta mu poprijeko natrpati, psi prestaju toliko napadati ako im tako na silu nešto natrpaš u usta da ne mogu zatvoriti.
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Iskreno, nije da branim policajcevu akciju, ali lik je trebal znati bolje nego da se sa psom mota i provocira policiju.

Mozda ima pravo snimati policiju, al ne moras glumit kretena onda. Iskreno ja ne kuzim to spreseravanjem sa pravima. Imas pravo snimat, al daj nemoj biti maloumni kreten. Ak te neko zamoli da ugasis kameru, pa daj ju ugasi. Zakaj provocirati bezveze? Kaj bus dobil sa tom snimkom?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Žao mi je jadnog pesa, ali vlasnik je jedini krivac za ovo. Nije se pobrinuo da pas bude na sigurnom u njegovoj odsutnosti. Pa niste valjda očekivali da će policajci mirno gledati kako ih životinja napada, braneći svoga gospodara.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
PunkBastard

Jazavče, ovdje je riječ o tome što je policajac ubio psa, mogao je na drugi način a baš ga je ubio i to sa 3, 4 hica. Ok, ovaj koji je snimao je kreten, pravi amerikanac pa je to kod njih normalno takav idiotizam, ali policajac nije odmah trebao ubiti psa.
Odgovori