audiosl4ve je napisao/la:ja ne vjerujem koliko je smijesno da se prodaje toliko govno od uredaja za toliku cijenu. Tuzno, zbilja tuzno...
da ponovim ono sto sam hiljadu puta rekao. Kupovinom iPhnoea ili bilo kog Appleovog uredjaja, ne kupuje se samo uredjaj, vec i drustveni status kao i nacin razmisljanja.
To je primera radi isto kao i npr Mercedes i Volvo. Po kvalitetu su slicni, cak mozda u nekim segmentima Volvo i nadmasuje Mercedes, ali kupobvinom mercedesa ti si baja i zenske ce da trce za tobom, a kupovinom Volva, moda se neka bakica samo okrene za tobom. E to je razlika u ceni.
izvadis iPhone odmah neka cica sa petog stola od tebe u cetvrtom redu baci oko i onako nonsalantno ti se osmehne, pridjes joj a ona ce ti na to: Ej dobar ti mobilni. Da, iPhone. Da, znam. Super mogu da ga pogleda. Joj ovde je zaglusujuca buka, ajde idemo negde na mirnije mesto. Ok ajde idemo do mog stana (ili tvog kako vec situacija krene). I eto ... iPhne spaja ljude i posle se cude zasto je iPhone skroz sexy

A eto sad situacija, stoji na stolu neki Huawei, dodje ti ortak i kaze, ej dobar ti mobilni, jesi li probao da s njim otvoris pivo? Ja jesam i ladno nije istina, moze da se izggrebe. (i onu cicu iz prethodne price samo ispratis pogledom kako odlazi s nekim sa iPhoneom)