Želim dodati upute za updejt na KDE 4.12, ali kod editiranja početnog posta mi javlja grešku vezanu uz širinu slika (2 kom).
Tko je te slike ubacivao? kako ih je uopće bilo moguće ubaciti? Treba ih prilagoditi... I onda dodati ovo:
KDE 4.12 (KR412) repozitoriji
Želite najnoviji KDE?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Shicy je napisao/la:kako radi kde 4.12? mislim, je li primijećena ikakva značajnija nestabilnost u odnosu na ovaj defaultni?
Na faksu sam napravio update (i reboot reda radi). Ne primjećujem ni najmanju promjenu... ni pozitivnu ni negativnu...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
zole052 je napisao/la:i moj je izgleda prezivio, barem ovako na prvu... dalje cemo vidjeti, meni radi malo brze koliko vidim
Evo i doma sam upgrejdao.. i ista stvar.. sve radi kao i prije.
Doduše, imam dosta dobar hardware.. možda se na osrednjim ili slabijim konfiguracijama više primjeti razlika...
Dobro je ako je 4.12 brži, a još bolje je što je stabilan!
zole052 je napisao/la:i moj je izgleda prezivio, barem ovako na prvu... dalje cemo vidjeti, meni radi malo brze koliko vidim
Evo i doma sam upgrejdao.. i ista stvar.. sve radi kao i prije.
Doduše, imam dosta dobar hardware.. možda se na osrednjim ili slabijim konfiguracijama više primjeti razlika...
Dobro je ako je 4.12 brži, a još bolje je što je stabilan!
meni je inace ovaj kde 4.11 na 13.1 vidljivo sporiji od verzije koja je bila na suseu 12.3, a 4.12 je na tragu ali jos nije brz kao sto je bio na 12.3... eto
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.