Predsjednički Izbori

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Re: Predsjednički Izbori

Post Postao/la meema »

zole052 je napisao/la:
meema je napisao/la:...evo, ja prva priznajem da kad bih bila na nekim takvim duznostima i pozicijama, da bih pokrala sve sto bih mogla...priznajem, ubite me :D
Najveca tuga sto iz svega toga ucimo djecu da upravo tako razmisljaju i ponasaju!!! Da gledaju samo svoju guzicu i da ne *ebu ostale. Zato se danas i djeca ubijaju na ulici zbog reda na fast foodu jer im tudji zivot neznaci nista i misle samo na sebe... grozno i strasno...
istina...ali to nije najveci problem...problem je sto ne smijes dijete uopce odgajati...mislim, ne d'o bog da ga malo klopis po guzici - evo ti odmah socijalne sluzbe na vratima...
nisam za mlatarenje djece bezveze, niti su mene moji previse tukli :D ali ponekad dijete mora jednostavno dobiti po guzici jer mu ne mozes sve objasniti...naravno, ne da ga prebijes...+ razno razne igrice + serije + filmovi + nekakva dokazivanja u skoli + itd
ima gro razloga...
nazalost, sve je zatvoreni krug...
sjecam se kad sam ja isla u osnovnu skolu, kako smo se igrali, razgovarali i slicno...sada je to nebo i zemlja...da ne govorim o tome da klinci dobivaju sve sto zele i misle da su bogom dani...
napravili su to da klince nitko ne smije taknuti niti povisiti ton, i eto sto se dogada...neke hijerarhije mora biti...
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

jbg dok smo mi bili tinejdžerad :D , pazili smo da nebi slučajno bilo čim povridili starije da nebi bili istučeni...a danas se mularija kur*i okolo i junači, a ne smiš im ništa...
triba im roditelje ispribijat
zole052

Post Postao/la zole052 »

meema je napisao/la:
istina...ali to nije najveci problem...problem je sto ne smijes dijete uopce odgajati...mislim, ne d'o bog da ga malo klopis po guzici - evo ti odmah socijalne sluzbe na vratima...
nisam za mlatarenje djece bezveze, niti su mene moji previse tukli :D ali ponekad dijete mora jednostavno dobiti po guzici jer mu ne mozes sve objasniti...naravno, ne da ga prebijes...
Jel ti to imas djete pa ti je dosla socijalna sluzba na vrata? Ili ti je nekog prijatelja tukla mama pa je on zvao socijalnu sluzbu pa je dosla?

Ocito malo te zaje*avam zato sto mislim da si jaaako pretjerala u izjavi. Mislim nece ti nikakva socijalna sluzba doci doma i odnjeti djete zato sto ga istuces po guzici svake prijestupne. Ako maltretiras djete i tuces ga stalno normalno da ce doci do toga. To se i prije desavalo.... sta mislis da si 80' ili 90' mogla mlatiti svakodnevno djete da ti ne dodje socijalna sluzba?

Ne brini se, mozes djete udariti koji put ako bas zelis a da ti ne dodje socijalna sluzba na vrata, nisu oni tajni agenti koji ce iskociti iz grma kada klepnes djete u parku :D
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
meema
Kontakt:

Post Postao/la meema »

zole052 je napisao/la:
meema je napisao/la:
nisam za mlatarenje djece bezveze, niti su mene moji previse tukli :D ali ponekad dijete mora jednostavno dobiti po guzici jer mu ne mozes sve objasniti...naravno, ne da ga prebijes...
Jel ti to imas djete pa ti je dosla socijalna sluzba na vrata? Ili ti je nekog prijatelja tukla mama pa je on zvao socijalnu sluzbu pa je dosla?

Ocito malo te zaje*avam zato sto mislim da si jaaako pretjerala u izjavi. Mislim nece ti nikakva socijalna sluzba doci doma i odnjeti djete zato sto ga istuces po guzici svake prijestupne. Ako maltretiras djete i tuces ga stalno normalno da ce doci do toga. To se i prije desavalo.... sta mislis da si 80' ili 90' mogla mlatiti svakodnevno djete da ti ne dodje socijalna sluzba?

Ne brini se, mozes djete udariti koji put ako bas zelis a da ti ne dodje socijalna sluzba na vrata, nisu oni tajni agenti koji ce iskociti iz grma kada klepnes djete u parku :D
nemam ja dijete :D jos :D sto se tice socijalne sluzbe...imam evo 2 primjera (real life)...
1. doticna gospoda ima dijete...mali ima 3god...ponekad zna biti uzasno svojeglav i bezobrazan, zivahan...pretrcava cestu (iako znam sta mu govori za to i kak to vec ide...)...uvijek ga drzi za ruku bas iz tog razloga da mali ne otrci negdje...jednom prigodom je nesto placala, i morala je s obje ruke drzati novcanik i platit...malog je ispustila iz ruke na mozda i 10sek..on je u tom periodu otrcao i ravno preko ceste...srecom, nikakvih posljedica, ali je ona skroz popizdila i nalemala ga po guzi...jedna druga gospoda koja ih zna je to vidjela, naravno ne cijelu pricu, nego samo zadnji dio...to je prijavila socijalnoj sluzbi a oni su dosli i nastali problemi...nakon toga se ne znam koliko dugo morala pravdati soc.sluzbi.
2. od mojih poznanika unuk je nazvao sluzbu i rekao im da ih tata zlostavlja - i mamu i njega i sestru...ne znam koliko mali ima godina, negdje 8-9...socijalna je dosla, ispitivala, ovo-ono...ista stvar ko i ovo gore, ne znam koliko mjeseci je socijalna ispitivala i dolazila da se uvjeri da je sve ok...

dakle...dobro je da je sve to pristupacno i da se ipak pazi da se djeca ne zlostavljaju...ali, zalosno je to sto to u praxi i ne funkcionira najbolje...koliko zlostavljane djece ima a ne zna se, ili se ne poduzima nista...a za ovakve gluposti izadu odmah...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ma to je normalno da dodje netko kada se javi socjalnoj sluzbi. To je samo pozitivno... nikome ne uzimaju djecu jer dobe po guzici svako toliko... tako da jos uvijek mozes tuci djete ako mislis da tako treba...
:offtopic
Predsjednički Izbori!!! :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
meema
Kontakt:

Post Postao/la meema »

zole052 je napisao/la:Ma to je normalno da dodje netko kada se javi socjalnoj sluzbi. To je samo pozitivno... nikome ne uzimaju djecu jer dobe po guzici svako toliko... tako da jos uvijek mozes tuci djete ako mislis da tako treba...
:offtopic
Predsjednički Izbori!!! :mrgreen:
nisam ja ni rekla da se uzimaju djeca??? :misli :misli

predsjednicki izbori su tu fore radi...da se potrose novci kojih ionako nemamo!!
bolje da su s tim novcima nahranili siromasne :ugeek:
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Ja ću glasati za njega jer je tip jednstavno predobar. Puno bolji do svih ostalih ponuđenih kandidata. Jednostavno je klasa za sebe i frajer ima 20 patenata. Poduzetnik je koji je sam kreirao proizvod, proizveo ga i distribuira ga već 30 godina. I naravno bogataš je, ali nije se obogatio 'privatizacijom' nego poštenim radom...
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Markec

Post Postao/la Markec »

ipernar je napisao/la:Ja ću glasati za njega jer je tip jednstavno predobar. .
za koga ?
meema
Kontakt:

Post Postao/la meema »

miksica??
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

i ja ću isto glasati za njega :D
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Odgovori