shrike je napisao/la:kaj, zole, i ti si sada tata?
Mame i tate forumaši (bake&djedovi su također dobrodošli :))
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ko je tu sve tata?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Ponosni sam tata 11-ogodišnjeg sina. Ne razmišljam o tome što će bit kad odraste. Bitno mi je da je živ i zdrav. Iskreno, volio bih imat i kći, ali prvo moram naći (dobru) ženu..

Ponude?

Ponude?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
ja sam otvoren za zenidbu vasih kceri.
bitno mi je da donese puno para u kucu, a moze i kravu.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- retsam
Dobar miraz nikad nije na odmetMedojedni jazavac je napisao/la:ja sam otvoren za zenidbu vasih kceri.
Jasno da ne, sin bi se zvao Ljudevit, Trpimir ili Držiha, a kći Jelena ili MartaSlamd64 je napisao/la:Kakvo god ime bude samo nek je neko normalno, ne sad da se zove npr Tristan ili Izolda.
Sretno.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ime je najlaksi nacin da zeznes dijete u samom startu.
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
Ponosni tata jedne kćeri i dva sina. 
PS. Mislim da je među nama i pokoji djed?
PS. Mislim da je među nama i pokoji djed?
Where there is a gui there's a way.
Da se i ja onda pohvalim, nisam jos al termin je 26.3.!
Edit: Curica ce bit, Ema!
Zadnja izmjena: Yeti, dana/u 03 vel 2013, 10:04, ukupno mijenjano 2 puta.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Sad smo 2 godine u braku, pa zasto ne? Oboje radimo, imamo smjestaj a i predosadno nam je...Lutherus je napisao/la:Kud vam se svima žuri? Ima vremena.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."