Najnovije Google e-knjige još nisu dostupne za prodaju na vašoj lokaciji...
[ZBIRNA TEMA] Google - vijesti, rasprave, proizvodi, pitanja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Google Books: Dojmovi
Ne znam kako tebi, no meni to nije dostupno... evo poruke s googlea
Yup, plaćene nisu dostupne, al' OK, registriraš se kao iz SADa i ideš preko proxya i vjerojatno radi.Grof je napisao/la:Ne znam kako tebi, no meni to nije dostupno... evo poruke s googlea
Najnovije Google e-knjige još nisu dostupne za prodaju na vašoj lokaciji...
Zar nema više onog geek smajlića?
E, pa ne širi onda dezinformaciju jer ovo:
Kako stižu u RH 3 izdanja kada se za njih moram logirati preko SAD proxya. Bez veze
nije istina.Eto vidim u RH stiže s 3 besplatne knjige odmah:
Kako stižu u RH 3 izdanja kada se za njih moram logirati preko SAD proxya. Bez veze
Ne znam, imao sam 3 knjige, ali sada:Grof je napisao/la:E, pa ne širi onda dezinformaciju jer ovo:nije istina.Eto vidim u RH stiže s 3 besplatne knjige odmah:
Valjda otkrili da sam iz RH ili nešto, možda su i resetirali sustav. Il' sve crklo.Google eBooks je napisao/la:Moje E-knjige (0)
Oops! Your ebooks could not be retrieved at this time. Please try back later.
Purchase history »
Korisnička podrška
- Markec
- Spol: M
Re: google docs
Ajd ako mozda netko zna, ja otvorim dokument koji je spremljen na Google Docs-u i želim urediti tekst. Nigdje ne pronalazim opciju uredi ?
Ako je podijeljen, moguće je da nemaš ovlasti za to... Dakle, da autor ne da ta prava svima.Markec je napisao/la:Ajd ako mozda netko zna, ja otvorim dokument koji je spremljen na Google Docs-u i želim urediti tekst. Nigdje ne pronalazim opciju uredi ?
- Gogy
- Kontakt:
Bojim se da to nije moguće osim na način da ideš na "Print preview". Slažem se da je to najveći nedostatak.vuksamotnjak je napisao/la:E jel moguće vidjeti kada ti tekst prelazi na drugu stranicu. To mi je najveći problem inače bi već totalno prešao na google doc
Moguće je. Ima kao dva papira, slično kao u MS Wordu ili LibreOfficeuGogy je napisao/la:Bojim se da to nije moguće osim na način da ideš na "Print preview". Slažem se da je to najveći nedostatak.vuksamotnjak je napisao/la:E jel moguće vidjeti kada ti tekst prelazi na drugu stranicu. To mi je najveći problem inače bi već totalno prešao na google doc
- Markec
Dokument ne djelim i sam sam ga uploadao sa kompa prije nekoliko mjeseci.iweb je napisao/la:Ako je podijeljen, moguće je da nemaš ovlasti za to... Dakle, da autor ne da ta prava svima.Markec je napisao/la:Ajd ako mozda netko zna, ja otvorim dokument koji je spremljen na Google Docs-u i želim urediti tekst. Nigdje ne pronalazim opciju uredi ?
onda ga trebaš konvertirat u GDocs format... Mislim da piše Konvertiraj i Uredi.Markec je napisao/la:Dokument ne djelim i sam sam ga uploadao sa kompa prije nekoliko mjeseci.iweb je napisao/la:Ako je podijeljen, moguće je da nemaš ovlasti za to... Dakle, da autor ne da ta prava svima.Markec je napisao/la:Ajd ako mozda netko zna, ja otvorim dokument koji je spremljen na Google Docs-u i želim urediti tekst. Nigdje ne pronalazim opciju uredi ?