NO COMENT!!iv@n je napisao/la: socijalno osvještenije hrvatske (barem što se zdravsta tiče).
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Gigolo
Re: Preporuka za filmove
Na tu seriju ti se onda još nadovezuje film Serenity.zole052 je napisao/la:Firefly (TV Series 2002–2003)
http://www.imdb.com/title/tt0303461/
Serijal je u nekoliko izbora proglašen najboljim SF serijalom ikad snimljenim.
Film sam odgledo davno ali seriju nikako pa je sada na tapetu, jedino steta sto ima samo jednu sezonu... inace serija je skroz posebnaAbnormal je napisao/la:Na tu seriju ti se onda još nadovezuje film Serenity.zole052 je napisao/la:Firefly (TV Series 2002–2003)
http://www.imdb.com/title/tt0303461/
Serijal je u nekoliko izbora proglašen najboljim SF serijalom ikad snimljenim.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
E vidiš kad ljudi ne znaju prepoznati što valja!zole052 je napisao/la: jedino steta sto ima samo jednu sezonu...
Inače nije mi poznat nijedan drugi serijal koji spaja dobri stari vestern i SF. I da taj spoj još i uspije!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Vidiš, meni se Firefly nikad nije sviđao.
Meni je totalno forsirana i nepotrebna veza između SF-a i westerna. Ono, tehnologija međuzvjezdnih putovanja i kaubojski pištolji.
Al, moja žena je obožavala seriju, pa sam ju i ja odgledao.
Totalno neprirodna serija.
Sori, moje mišljenje.
Meni je totalno forsirana i nepotrebna veza između SF-a i westerna. Ono, tehnologija međuzvjezdnih putovanja i kaubojski pištolji.
Sori, moje mišljenje.
Evo zbog ovakvih nismo dobili drugu sezonuSuko je napisao/la:Vidiš, meni se Firefly nikad nije sviđao.
Sori, moje mišljenje.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Sva sreca. Jos bi morao i drugu sezonu odgledati. 
Suko je napisao/la:Sva sreca. Jos bi morao i drugu sezonu odgledati.
Suko je napisao/la:Vidiš, meni se Firefly nikad nije sviđao.
Sori, moje mišljenje.
Kapetan: Ako netko dodirne naš teret ustrijeli ga!
Zoe Alleyne: Da ga ustrijelim!?
Kapetan: Ljubazno.
I kak onda nećeš voljet tu seriju. Meni se dopala već zbog toga što je jedna od rijetkih u kojoj kod prizora u svemiru nema zvuka.
A kad se tome još doda i broj dobrih komada!
Najbolji SF je battlestar galactica i star trek TNG. U bliskom susretu stargate SG1, pa atlantis.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!