Znam ja da oni prodaju cijeli paket i ja nemam problema sa tim, ali naplaćivati tako skupo računala, koja su btw vrlo slabo ili nikako nadogradiva, planned obsoleteness at its best, i onda dati 1 g garancije je po meni ruganje kupcu, ono prodaješ tobože vrlo kvalitetan hardver ali daješ 1 g garancije? Dok PC proizvođači daju po 2 ili 3 na laptope koji koštaju 5 puta manje.jurastublic je napisao/la: Ali tko plati, dobije ispolirani OS s punom hardverskom podrškom.
I čitavom godinom dana garancije.
Ili nemaš povjerenja u svoj hardver ili ono puno vjerojatnije pljačkaš svoje kupce jer znaš da će platiti u strahu od visokih cijena popravaka, ima video na Youtubeu od lika koji se bavi popravkom hardvera, kvar na ploči koji je Apple htjeo popraviti za 750 USD zamjenom cijele ploče, tip je popravio za DVA DOLARA, jer se actually potrudio naći problem, dok u Apple service manualu stoji da se takav kvar popravlja zamjenom ploče, dakle popravak od dva dolara plus njegov rad što ne može biti ne znam kako skupo ili da ti Apple "popravi" tvoje računalo za 750 USD.
Pa ti kupi laptop od 27.000 kuna i nemoj platiti dodatnih 1 ili 2 g garancije. Tako da na svaku cijenu Maca treba dodati još jedno 10-15% za nadoplatu produžene Apple garancije. Meni osobno je to ruganje kupcu, ne volim biti bezočno opljačkan na taj način da im iskeširam 27.000 kuna za laptop i onda još moram nadoplatiti da bi imao garanciju koju mi daje bilo koji drugi proizvođač na laptopu od 5000 kuna. Za cijene koje oni naplaćuju 3 g bi morala biti standardna garancija na Macove.