Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...
POJASNJENJE POJMOVA
- AUTOBUS - vozilo koje ide dva puta brze kad trčite za njim nego kad sjedite u njemu
- PULOVER - odjevni predmet koji mora nositi dijete kad je mami zima
-PLES - vertikalna frustracija horizontalne zelje
- GINEKOLOG - osoba koja radi tamo gdje se drugi zabavljaju
- INTELEKTUALAC -osoba koja je u stanju misliti dva sata o nečem drugom osim o sexu
- BRAK - zajednica u kojoj dvoje ljudi rješavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami
- PROGRAMER - osoba koja na neobjašnjiv način riješi problem za koji nisi ni znao da ga imaš
- PSIHOLOG - osoba koja gleda ostale kad u prostoriju uđe lijepa žena
- BUDILICA - instrument izmišljen da bi budio one koji nemaju malu djecu;
- AUTOBUS - vozilo koje ide dva puta brze kad trčite za njim nego kad sjedite u njemu
- PULOVER - odjevni predmet koji mora nositi dijete kad je mami zima
-PLES - vertikalna frustracija horizontalne zelje
- GINEKOLOG - osoba koja radi tamo gdje se drugi zabavljaju
- INTELEKTUALAC -osoba koja je u stanju misliti dva sata o nečem drugom osim o sexu
- BRAK - zajednica u kojoj dvoje ljudi rješavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami
- PROGRAMER - osoba koja na neobjašnjiv način riješi problem za koji nisi ni znao da ga imaš
- PSIHOLOG - osoba koja gleda ostale kad u prostoriju uđe lijepa žena
- BUDILICA - instrument izmišljen da bi budio one koji nemaju malu djecu;
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Slamd64
http://www.infobar.ba/mag/semsa-i-sinan-su-masoni/
Jedna studentska:
Kad vec nemam snage moci da ucim ove noci,kad sam jaho skriptanca,ata,sto sam strana strgo s vrata,pocijepao jelek tijesan,ucio sav mahnit bijesan
Jedna studentska:
Kad vec nemam snage moci da ucim ove noci,kad sam jaho skriptanca,ata,sto sam strana strgo s vrata,pocijepao jelek tijesan,ucio sav mahnit bijesan
- Heisenberg

“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Tomislav001
Ova scena nikad ne prestaje bit smiješna
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Tomislav001 je napisao/la:Ova scena nikad ne prestaje bit smiješna
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Heisenberg