I ja se pridruzujem klubu
Totalno nevino ga instalirah i kao sto je Vlado rekao xfce je responzivniji u odnosu na LM xfce.Ono sto je malko problem je da sam u toku instalacije otkrio da je baziran na Archu
Sada nema sudo apt-get install/remove nego ne znam
Osim wiki arch ima neki ono userguide for dummies..?
alias ls='ls --color=auto'
alias grep='grep --color=auto'
alias osvježi='sudo pacman -Syy'
alias nadogradi='sudo pacman -Syu'
alias traži='pacman -Ss'
alias instaliraj='sudo pacman -Sy'
alias ukloni='sudo pacman -Rs'
Bam. Done.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Necete vjerovati, ali ja jos uvijek ne koristim alijase.
Sa yaourtom potrazim dostupne pakete i jednostavno odaberem sto zelim instalirati.
Za update koristim
Vl@do. i3 je WM, a XFCE je DE, normalno da je i3 živahniji.
Usput, onaj drugi y u tvojoj naredbi ti ne treba. Taj drugi y samo prisiljava pacmana da ponovo poskida listu koju već ima. Nepotrebno.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
AFAIK, ne. AUR pakete uvik ručno nadograđujem, pa nebih znao 100%..
Nope. Meni ne. Upravo probao. Razlike nema u updateu, a imam zastarjele AUR pakete (multisystem i teamviewer).