I da me pitaju kaj delam, koji je to oblik ne primjerenog ili protuzakonitog ponašanja .. osim toga lijepo sam zamolio prodavača koji je besposleno lutao između štandova da mi upali dva Sony-a (SVS 15" i 13") koji su bili ugašeni, a silno sam imao želju i potrebu vidjeti kak zgleda IPS matrica na većem Sony-udrone je napisao/la:![]()
Pazi da te ne uhvate. Da im ne padne napamet zvati policiju jer si hacker. Ili to u onoj plavoj odjeći radiš?
Vjerojatno da, no što su vidjeli? .. mogućeg kupca koji na 15-ak laptopa stavlja istu web stranicu kako bi usporedio kvalitetu LCD-aSlamd64 je napisao/la:Da ne kazem da su te kamere snimile
Medojedni jazavac je napisao/la:Mog brata su izbacili van iz onih kvazi apple storeova u zagrebu, jer je prckal po konzoli pa su mislili da je haker.
iStyle (u Arena Centru) je posebna priča .. prije nekih godinu dana s relativno ozbiljnom namjerom (nekih 70%) da uzmem Mac Minija, ušetao u pohabanoj trenirci, majici i tenisicama u dućan .. i rezultat je bio da nisam ništ kupio i zahvalio ima se na praćenju dvojice namirisanih i napudranih dječačića u stopu po dućanu .. ustvari, dobro sam i prošao, mogli su i zaštitare pozvatiLutherus je napisao/la:Ma u iStoru i iStylu je najbolje pitati koja budala ram zalemi za ploču.
Inaće probajte u Linksu ili nekom sličnom dućanu uštekati usb sa live distrom pa gledati reakcije trgovaca.
Kaj se tiče ušetkavanja USB stickova u izložena računala ili laptope, tu bojazan trgovaca razumijem no ukoliko žele saslušati razlog zbog kojeg uštekavam USB, obično završi time da navedenu radnju dozvole, a ja obično na kraju i kupim po kaj sam došao