čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la bertone »

drone je napisao/la::thumbs
Pazi da te ne uhvate. Da im ne padne napamet zvati policiju jer si hacker. Ili to u onoj plavoj odjeći radiš? :D
I da me pitaju kaj delam, koji je to oblik ne primjerenog ili protuzakonitog ponašanja .. osim toga lijepo sam zamolio prodavača koji je besposleno lutao između štandova da mi upali dva Sony-a (SVS 15" i 13") koji su bili ugašeni, a silno sam imao želju i potrebu vidjeti kak zgleda IPS matrica na većem Sony-u :D

Slamd64 je napisao/la:Da ne kazem da su te kamere snimile :D
Vjerojatno da, no što su vidjeli? .. mogućeg kupca koji na 15-ak laptopa stavlja istu web stranicu kako bi usporedio kvalitetu LCD-a :mrgreen:

Medojedni jazavac je napisao/la:Mog brata su izbacili van iz onih kvazi apple storeova u zagrebu, jer je prckal po konzoli pa su mislili da je haker.
Lutherus je napisao/la:Ma u iStoru i iStylu je najbolje pitati koja budala ram zalemi za ploču.
Inaće probajte u Linksu ili nekom sličnom dućanu uštekati usb sa live distrom pa gledati reakcije trgovaca.
iStyle (u Arena Centru) je posebna priča .. prije nekih godinu dana s relativno ozbiljnom namjerom (nekih 70%) da uzmem Mac Minija, ušetao u pohabanoj trenirci, majici i tenisicama u dućan .. i rezultat je bio da nisam ništ kupio i zahvalio ima se na praćenju dvojice namirisanih i napudranih dječačića u stopu po dućanu .. ustvari, dobro sam i prošao, mogli su i zaštitare pozvati :mrgreen:

Kaj se tiče ušetkavanja USB stickova u izložena računala ili laptope, tu bojazan trgovaca razumijem no ukoliko žele saslušati razlog zbog kojeg uštekavam USB, obično završi time da navedenu radnju dozvole, a ja obično na kraju i kupim po kaj sam došao :) . Tko ne želi saslušati kupca čini medvjeđu uslugu poslodavcu :mrgreen:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Carlos Santana 9. srpnja u Zadru! 8-) sroker
Ulaznice u prodaji već od 1. veljače

http://www.politikaplus.com/novost/7209 ... ja-u-Zadru

slika
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shicy

Post Postao/la shicy »

mislim se šta ubacit u dual-boot sa Debianom...bio je Slackware, ali on je dosadan...instaliraš i on radi -.- :D
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Arch? Gentoo? OpenBSD? LFS? :D
shicy

Post Postao/la shicy »

pa dobro sad, ne tražim nešto šta zahtjeva misec ipo dana instalacije xD
max360se

Post Postao/la max360se »

Shicy je napisao/la:mislim se šta ubacit u dual-boot sa Debianom...bio je Slackware, ali on je dosadan...instaliraš i on radi -.- :D
Mandriva :D

Ima vrijeme poluraspada pa ti nece biti dosadno
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:pa dobro sad, ne tražim nešto šta zahtjeva misec ipo dana instalacije xD
xubuntu :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

@max: ahahhahah ovo je prilično originalan prijedlog xD
plaća li se ona? nešto mi ostalo u sjećanju da naplaćuju kome stignu što stignu xD

@zole: ne provociraj rofl
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la: @zole: ne provociraj rofl
ajmo ozbiljno... ajde probaj mageiu, navodno je dobra ali je jako malo ljudi koriste pa da cujemo dojmove, bas bi me zanimalo :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Post Postao/la max360se »

ne placa se, Placa se onaj Powerpack
http://www.mandriva.com/en/downloads/
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zaključano