openSUSE 12.2 - Tweakanje nakon instalacije
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.2 - Tweakanje nakon instalacije
Grofe jesi li dirao i Service Manager, ja sam samo podešavao u trayu, i nisam primjetio sličan problem, mada nisam na KDE 4.9, već KDE 4.8.5.
da.
No sada su mi Nepomuk servisi opet uključeni
No sada su mi Nepomuk servisi opet uključeni
"Efekat brzine" sam postigao bez podešavanja u Service Manageru, mada ne znam da ne zavisi i od verzije KDEa.
Nepomuk zna usporiti sustav na početku, nakon instalacije dok ne izindexira sve datoteke na disku. Kasnije je uglavnom "idle" 
evo upotpunio sam točku 6 (6. Isključivanje Nepomuka i drugih servisa)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Helium desktop tema je toliko bolja (elegantnija, stabilnija, čitkija) od ostalih pa razmišljam da ubacim "Instalacija Plasma desktop teme: Helium" kao jednu od točaka ovog post-install guidea.
Što mislite o tome? Malo presubjektivni argument?
Što mislite o tome? Malo presubjektivni argument?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
mislim da je odabir teme presubjektivan da bi išao u "Vodič za postinstall tweakanje" 
Jest, ali mislim da ovo nije subjektivno:
Nekak mi je web ružan bez obih MS fontova 
Kod: Označi sve
sudo zypper install fetchmsttfontsRe: openSUSE 12.2 - Tweakanje nakon instalacije
Slobodno donapiši u osnovni post.Grof je napisao/la:Jest, ali mislim da ovo nije subjektivno:
Nekak mi je web ružan bez obih MS fontovaKod: Označi sve
sudo zypper install fetchmsttfonts