Multilibom, ne multilabomtrzalica je napisao/la:U čemu je problem sa multilabom?bikerbj je napisao/la:zato da mi je kasnije lakše zbog nekih drugih stvari da nemoram koristit multilib.....
Dio posta obrisan.
EDIT by bertone
Moderator/ica: Moderatori/ce
Multilibom, ne multilabomtrzalica je napisao/la:U čemu je problem sa multilabom?bikerbj je napisao/la:zato da mi je kasnije lakše zbog nekih drugih stvari da nemoram koristit multilib.....
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
...zalomi se i najboljimaCooleech je napisao/la:Multilibom, ne multilabomtrzalica je napisao/la:U čemu je problem sa multilabom?bikerbj je napisao/la:zato da mi je kasnije lakše zbog nekih drugih stvari da nemoram koristit multilib.....
Dio posta obrisan.
EDIT by bertone
Imate opcije u postavkama profila, nema potrebe za ovim.Cooleech je napisao/la:*******
Dio posta obrisan.
EDIT by bertone
http://news.softpedia.com/news/twitch-u ... 5558.shtmlWhile the Twitch Installs Arch Linux event has no rules, some milestones have been set by the organizers, such as booting the distribution from the disk drive, configure a fully working X Window System (X11), install a GameBoy emulator and play Pokemon, code a 'Hello World!' script in Python, as well as to install the Irssi IRC client and join the #twitchinstalls Freenode chat.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ni meni se to ne sviđa.. no, nažalost, očekivanoblast beat je napisao/la:Me no like this![]()
Arch Linux Devs Will No Longer Support KDE 4, Say KDE Plasma 5.5 Is Stable Enough
http://linux.softpedia.com/blog/arch-li ... 7527.shtml
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.