Cooleech je napisao/la:Dakle, po tebi, zole, trebamo starije od 60 g. "šutnut nogom" i ne pitat ih za njihovo mišljenje? Misliš da će bolje odluke donosit mladi (prvenstveno mislim na jako mlade ljude koji su tek dobili pravo glasa)? Po meni, to bi bio jako glup potez. Balans. Sve teži tomu, pa tako i ovo.
upravo tako
ma koji balans... zato se i ne micemo nigdje jer smo tako dobro izbalansirani
Abzeenth je napisao/la:
Shvaćaš da se to onda više baš i ne bi moglo zvati demokracijom, jel'?
shvacam... i tako demokracija vec nije bas ono sto samo ime kaze
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Stari ljudi žive u prošlosti, ali se mladima previše lako manipulira zbog nedostatka ikakvog iskustva.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052 je napisao/la:bas si razmisljam o ovoj nasoj nesretnoj demokraciji ovih dana...
zar ne bi trebalo oduzeti pravo glasa recimo starijima od 60 godina?
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
oldman je napisao/la:Vidim da ste me već otpisali ! A još se dobro držim !
je imao sam ja svoje teorije da kada osobe prodju odredjene godine da... hm... ste citali vrli novi svijet... necemo o tome... (bila je jedna zanimljiva epizoda star treka TNG na tu temu )
pa ako ne smijes glasati nisi mrtav, cuj otpisali smo i djecu sto se gasanja tice a oni su nasa buducnost, nasa otpisana buducnost
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.