čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Za gledanje videa koristim Windowse, a ostatak price radim na Linuxu. Trenutno sam na pol puta osposobljavanja Archa, jos Openbox moram do kraja podesit. Sad mi se neda.
@scheissman
Samo jedan od dokaza da zapadni svijet propada.
@scheissman
Samo jedan od dokaza da zapadni svijet propada.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
za gledanje videa koristiš windowse?? zar ne postoje mplayer, vlc, totem, smplayer, umplayer...
720p i 1080p video sadrzaji se puno bolje prikazuju preko windowsa. To osvjezivanje ekrana je na Windowsima puno bolje rjeseno. Opcenito je rad sa grafikom bolje rjesen na Windowsima.Shicy je napisao/la:za gledanje videa koristiš windowse?? zar ne postoje mplayer, vlc, totem, smplayer, umplayer...
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- scheissman
- Spol: M
max360se je napisao/la:720p i 1080p video sadrzaji se puno bolje prikazuju preko windowsa. To osvjezivanje ekrana je na Windowsima puno bolje rjeseno. Opcenito je rad sa grafikom bolje rjesen na Windowsima.Shicy je napisao/la:za gledanje videa koristiš windowse?? zar ne postoje mplayer, vlc, totem, smplayer, umplayer...
blasphemy
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
windowsi mi služe jedino za bacit utakmicu-dvi s bratom na PES 
- scheissman
jel nemozes preko playonlinux ? kako je uopce rjeseno igranje preko wine-a i playonlinux ? jel sve jednako radi ili ima prblema?Shicy je napisao/la:windowsi mi služe jedino za bacit utakmicu-dvi s bratom na PES
nepismena seljačina
uspia sam preko winea pokrenit prastari Championship Manager 01/02 i Football Manager 07...ima članak na wikiju, pisa ga naš Lutherus 
zahtjevnije igre nisam probava...
zahtjevnije igre nisam probava...
Neke stvari bolje rade na Linuxu, a neke bolje na Windowsima. To sto vi ne znate podesit Windowse da rade brzo sami ste si krivi.
Jako dobro vidim razliku u kvaliteti snimaka. Imam oko za to.
Jako dobro vidim razliku u kvaliteti snimaka. Imam oko za to.
ko kaže da ne znamo podesit windowse? samo sam reka da se i na linuxu mogu gledat filmovi
a to šta su eventualno slabije kvalitete, meni osobno ne igra ulogu 
- scheissman
@Shicy
Davno sam heroes 2 i 3 igrao i diablo2 ali to po meni nisu neke zahtjevne igre, mislio sam da imate iskustva s necim jacim sto treba puno vise 3d-a i powera
@max360se
moram te malo zezat.
Davno sam heroes 2 i 3 igrao i diablo2 ali to po meni nisu neke zahtjevne igre, mislio sam da imate iskustva s necim jacim sto treba puno vise 3d-a i powera
@max360se
moram te malo zezat.
nepismena seljačina