čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la max360se »

:D
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shicy

Post Postao/la shicy »

mislim da na youtubeu ima video di lik na Archu pegla PES 2011 :)
scheissman

Post Postao/la scheissman »

eh da, cist iz zezancije sam se prijavio na ubuntu forum , i sad citam probleme , rjesenja itd itd i nadjem rad kolege cooleech-a
pokusava covjeku objasnit nesto a ovaj ne slusa nista ni 5% i na kraju ode jos jedan kompijuterski znalac AKA acker rofl
a original win mu je kod rodjaka i sad je u problemima zbog glupog ubuntua rofl rofl rofl rofl
edinzulic je napisao/la:Sad sam stvarno ljut i iznerviram i necu vise nikad pokusavat instalirat LINUX. Nakon par puta snimanja i par skidanja O.S Linux Ubuntu i uvijek mi sa bilo kojom verzijom izbaci gresku ! Stvarno nemam smisla! Na kraju tim pokusajima instaliranja padne mi windows 7 i nisam vise imao ni jednog O.S-a osim tog ubuntu. I dalje nisam uspio da dignem ubuntu pa sam morao trazit od frendova da mi posude. Posto niko nema CD-A a moj orginal kod rodjaka morao sam kupovat jebeni pirat Windows xp da bi se izvukao :D :D :D No comment :)
poanta: windows saves the day
pirat is your friend
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
shicy

Post Postao/la shicy »

o bože...stvarno ima svakakvih panjeva...
scheissman

Post Postao/la scheissman »

Shicy je napisao/la:o bože...stvarno ima svakakvih panjeva...
ne samo to , nego njegovo neznanje i odmah ispadne sve glupo samo ne on :nee
inace mi nije jasan kako nije mogao ubuntu install ??? sopak
i opet koliko god nesto bilo user friendly na ovake nisu racunali :pogled_dolje
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
max360se

Post Postao/la max360se »

Ma ljudi bi da im se sve servira kao na pladnju. Najradje bi da OS radi kako im padne napamet
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shicy

Post Postao/la shicy »

ne znam šta bi reka...
link
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Takvih korisnika je sve više, njihove želje i zahtjevu su sve veći i zahtjevniji, sve je manje ljudi koji nešto znaju i mogu. To nije dobro jer će sve otići u k***c više nego i je.
A takvima poput autora citiranog posta nebi nikad pomogel, jednostavno nema smisla. Ako neznaš voziti auto nemoj sjedati za volan auta, drži se gradskog prijevoza.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Lutherus je napisao/la:A takvima poput autora citiranog posta nebi nikad pomogel, jednostavno nema smisla. Ako neznaš voziti auto nemoj sjedati za volan auta, drži se gradskog prijevoza.
Čuj, pokušaš pomoć nadajući se da će, bar čitajući step-by-step, uspjet rješit problem... ali često završi ovako, kako je taj panj napisao. :pogled_dolje
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

[rant]Pozdravimo novo društveno uređenje - idiokraciju. Istina, još smo u kleptokraciji, ali te dvije kracije se sada nadopunjuju i isprepliću. Opasnije je i od mafiokracije jer mafijaši bar znaju što rade, organizirani su i imaju jasne ciljeve, čak i dugoročno. Nije to ništa novo, ali izgleda da nikad nije bilo ovako intenzivno i rašireno.
Nisam sociolog, politolog i sl., samo iznosim svoje dojmove.[/rant]
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Zaključano