je to došla dota 2 za linux?
Moderator/ica: Moderatori/ce
je to došla dota 2 za linux?
napokon mogu maknuti windowse 

- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: je to došla dota 2 za linux?
Govorim: "Oho!", vec zadnjih pet minuta dok gledam kak se skida.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- PunkBastard
Ako nisu popravili balance između championa iznenađenje će znatno splasnuti. Dok sam ja igrao closed betu, sniper, razor, luna i slični su bili overpowered dok su neki bili užasno slabi.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Medojedni jazavac je napisao/la:Govorim: "Oho!", vec zadnjih pet minuta dok gledam kak se skida.
oni su i sad jaki, to su noskilled championi. ako kreneš igrat s nekim championom ko ja s invokerom il templar assansianom ubrzo češ vidjet kako su zapravo slabi.PunkBastard je napisao/la:Ako nisu popravili balance između championa iznenađenje će znatno splasnuti. Dok sam ja igrao closed betu, sniper, razor, luna i slični su bili overpowered dok su neki bili užasno slabi.
Zadnja izmjena: paupav, dana/u 12 srp 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Pa to su carryji, oni bi trebali biti "jaci" od drugih. Ne znam kak je bilo na pocetku bete, al sad je sve ok.PunkBastard je napisao/la:Ako nisu popravili balance između championa iznenađenje će znatno splasnuti. Dok sam ja igrao closed betu, sniper, razor, luna i slični su bili overpowered dok su neki bili užasno slabi.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- PunkBastard
Ma bilo je užas, championi koji bi trebali biti damage dealeri su bili toliko slabi da nisu imali niti damage niti dovoljno HP-a da bi išta napravili, kolikogod da se nafeeda sa njima bili su useless.
edit: ja sada čekam Infinite crysis.
edit: ja sada čekam Infinite crysis.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
pokreće mi se za bar 20% bolje nego na windowsima. imam neku intelovu integriranu grafičku (jer mis se spržila dedicated.
ima par problema:
1. kreće se od 0 lvla (to su kao dvije odvojene igrice dota2 i dota 2 opengl)
2. vrijeme čekanja je (do sad 15min
3. kad si u menuu i staviš da traži room i minimiziraš ne dođe ti obavijest da je naišlo igru
4. povremeno mi se pojavljuju bijele crte na ekranu
al sve će se s vremenom nadajmo se popravit.
je tko imao sreće s pronalaženjem meča? meni je pronašo jedan al mi je dota bila minimizirana pa nisam vidio
ima par problema:
1. kreće se od 0 lvla (to su kao dvije odvojene igrice dota2 i dota 2 opengl)
2. vrijeme čekanja je (do sad 15min
3. kad si u menuu i staviš da traži room i minimiziraš ne dođe ti obavijest da je naišlo igru
4. povremeno mi se pojavljuju bijele crte na ekranu
al sve će se s vremenom nadajmo se popravit.
je tko imao sreće s pronalaženjem meča? meni je pronašo jedan al mi je dota bila minimizirana pa nisam vidio
- PunkBastard
Ovo kretanje od lvla 0 je koliko se sjećam normalno, ali to nije lvl charactera s kojim igraš nego neki account level, vrijeme čekanja je donekle i ok, s tim da je još beta i linux, na win se isto tako znalo čekati, 5-10 min, obavijest nije dolazila ni na win beti (closed) tako da ako sada na win dolazi vjerojatno će i vamo, bijele crte su meni na win znale biti. Tako da je to sve više-manje zasada normalno na beti.
meni se crasha svaki put kad pokuša započet igru...
- PunkBastard
E, da, to mi se znalo dešavati, ne svaki puta ali u 5 partija bar jednom, znalo je i kada počne borba da ne možeš ništa kupiti iz shopa nego se trebalo reconnectati.