Linux Mint 8 Released
Moderator/ica: Moderatori/ce
Linux Mint 8 Released
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Linux Mint 8 Released
Lijepo izgleda.
skida se .ISO 
- kvaju
Javite dojmove. 
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Svakakokvaju je napisao/la:Javite dojmove.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- ziko
e, imam jedno pitanje, vidio sam taj pojam i prije al nisam bas obracao paznju, a u zadnje vrijeme vidim sve vise pa me zanima, a spominje se i ovdje: mogucnost OEM instalacije???
sto bi to bila OEM instalacija
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

- Markec
Nisam siguran, a i ubuntu ima nesto slično "Oem instalacija za proizvođače" . mislim da je to kada proizvođač instalira na neki komp brzo. A sve postavke i te stvari korisnik dovrši kada upali komp.ziko je napisao/la:e, imam jedno pitanje, vidio sam taj pojam i prije al nisam bas obracao paznju, a u zadnje vrijeme vidim sve vise pa me zanima, a spominje se i ovdje: mogucnost OEM instalacije???
Markec je napisao/la:Nisam siguran, a i ubuntu ima nesto slično "Oem instalacija za proizvođače" . mislim da je to kada proizvođač instalira na neki komp brzo. A sve postavke i te stvari korisnik dovrši kada upali komp.ziko je napisao/la:e, imam jedno pitanje, vidio sam taj pojam i prije al nisam bas obracao paznju, a u zadnje vrijeme vidim sve vise pa me zanima, a spominje se i ovdje: mogucnost OEM instalacije???
Hmm bas cu probat pa javim
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Nista posebno s tom OEM intalacijom,pri instalaciji nemozete upisati svoje korisnicko ime vec samo stoji oem-user,kad zavrsite install imate samo oem korisnika i stoji oem home umjesto nele home kako je inace kod mene