openSUSE 11.3

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

openSUSE 11.3

Post Postao/la iv@n »

Otvaram temu za nadolazeću verziju, openSUSE 11.3 koja se treba pojaviti u srpnju ove godine.

Za sada je vani 11.3-Milestone4 koji možete preuzeti ovdje (KDE SC 4.4.1, GNOME 2.30).

EDIT: info - nova verzija prelazi na upstart
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof
Site Admin

Re: openSUSE 11.3

Post Postao/la Grof »

Lijepo je vidjeti već sada temu za 11.3.

Hoće li Novell maknut HAL i zamijeniti ga sa DeviceKit-om??
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Nele

Post Postao/la Nele »

Počeli su kao ubuntu.Ni ne zakrpe prethodnu verziju a izdaju novu.Onda ono sto je radilo u prethodnoj ne radi u novoj.
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

Mandriva rulz :))) Probao Suse al 0 bodova....neće uči u njega... A meni je (to malo što sam bio na toj distri) bilo najgore što su driveri za grafičku u rasulu. Eto na mandrivi compiz radi samo tako dok na Suse-u ništa ne radi :))

Ali KDE na SUSE-u 11.3 je najača stvar. Meni se je Live cd KDE vrti brže nego GNOME Mandriva instalirana na HDD. Nije mi jasno kako al mi je to totalno čudno
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

vuksamotnjak je napisao/la:Mandriva rulz :))) Probao Suse al 0 bodova....neće uči u njega... A meni je (to malo što sam bio na toj distri) bilo najgore što su driveri za grafičku u rasulu. Eto na mandrivi compiz radi samo tako dok na Suse-u ništa ne radi :))
Hehe... ne znama kaj je kod tebe bilo u rasulu, meni Suse i na nvidiji i Intelu radi cakum-pakum.
dapače, sve izuzetno stabilno, bez neugodnih iznenađenja. Kernel i daemon paketi se ne prčkaju svako tolko.

Naravno, ako se držiš stabilne distre (11.2) i stabilnih repoa. ak odeš u Factory sjenu, onda tu više nema garancije.

Kužiš, NE možeš imati i najnoviji software i najstabilniji software. To je u direktnoj koliziji ;)
vuksamotnjak

Mah da znam. Probao sam 11.2, tamo sam imao problema. Nisam instalirao ovu betu, nije mi se dalo xD

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

vuksamotnjak je napisao/la:Mah da znam. Probao sam 11.2, tamo sam imao problema. Nisam instalirao ovu betu, nije mi se dalo xD
Kakvih? :(
vuksamotnjak

Nakon gašenja kompa probam ući u SUSE ali mi izbaci terminal. Probam ući u windows pa onda opet u linux al neće. Probao sam dosta stvari tam u terminalu upisivati al 0 bodova. Inače nakon gašenja mandrive isto moram otići u windows i nakon što resetiram sve štima-

Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

vuksamotnjak je napisao/la:Nakon gašenja kompa probam ući u SUSE ali mi izbaci terminal. Probam ući u windows pa onda opet u linux al neće. Probao sam dosta stvari tam u terminalu upisivati al 0 bodova. Inače nakon gašenja mandrive isto moram otići u windows i nakon što resetiram sve štima-

Bože :roll:

a jel tebi s hardverom baš sve štima????
Odgovori