Laptop do 4000kn
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Laptop do 4000kn
Pozdrav
Molio bih vas da mi netko preporuči neki best-buy laptop do 4000 kn. Treba mi za frendicu a ja baš ne pratim hardware novosti.
Korištenje će se vjerojatno svodit samo na internet, office, gledanje filmova i slušanje muzike. Dakle nije potrebna neka jaka grafička.
Hvala unaprijed.
Molio bih vas da mi netko preporuči neki best-buy laptop do 4000 kn. Treba mi za frendicu a ja baš ne pratim hardware novosti.
Korištenje će se vjerojatno svodit samo na internet, office, gledanje filmova i slušanje muzike. Dakle nije potrebna neka jaka grafička.
Hvala unaprijed.
Re: Laptop do 4000kn
mora bit kompatibilan sa linuxom ili?
- Gogy
- Kontakt:
Bilo bi dobro ali nije nužno. Nismo se jos dogovorili koji OS cu joj stavit, ali vise vjerojatno Win
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Moja preporuka je 13" prijenosnik, sa pristojnom autonomijom baterije. Ljetni dvobroj BUG-a je imao veliki pregled, pa možete pogledati...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Gogy
- Kontakt:
Nemoj mi govoriti "vi", imam 23 godineiv@n je napisao/la: pa možete pogledati...
Hmm... mislim da bi frendica radje laptop standardnih dimenzija.iv@n je napisao/la: Moja preporuka je 13" prijenosnik, sa pristojnom autonomijom baterije.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Mislio sam na tebe o frendicuGogy je napisao/la:Nemoj mi govoriti "vi", imam 23 godineiv@n je napisao/la: pa možete pogledati...![]()
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Gogy
- Kontakt:
Aha... ma frendica će uzet ono što ja kažem 
- Davor
- Kontakt:
Ja sam prije 10-tak dana kupio HP ProBook 4525s i prezadovoljan sam performansama, opremom i izvedbom kučišta.Tastatura naprosto oduševljava!Platio sam ga oko 3100kn a dobije se i kvalitetna torba.Gore je predinstaliran Open SUSE 11 a ja sam probao i sa Pardusom i PCLOS i rade bez problema jedino Ubuntu 11.04 ima nekih problema sa instalacijom predpostavljam problem sa verzijom kernela jer 10.10 recimo radi bez problema.Sa Windowsima vjerojatno radi još bolje.
- Gogy
- Kontakt:
Hvala na preporuci. Ako ima još tko kakvih preporuka, javite.Davor je napisao/la:Ja sam prije 10-tak dana kupio HP ProBook 4525s i prezadovoljan sam performansama, opremom i izvedbom kučišta.Tastatura naprosto oduševljava!Platio sam ga oko 3100kn a dobije se i kvalitetna torba.Gore je predinstaliran Open SUSE 11 a ja sam probao i sa Pardusom i PCLOS i rade bez problema jedino Ubuntu 11.04 ima nekih problema sa instalacijom predpostavljam problem sa verzijom kernela jer 10.10 recimo radi bez problema.Sa Windowsima vjerojatno radi još bolje.
- Branimir
- Kontakt:
Možda malo stara tema, al i mene zanima laptop do 4kn, s obzirom da nisam prije nikad imao svoj laptop, apsolutno ne znam kaj valja i na što da se pazi, 13" ekran mi je sasvim ok jer se ne namjeravam igrat, i treba mi laptop koji je manji. Poučen desktop računalom koje imam, samo intel proc i nvidijine grafulje priznajem kava Što je uopće na tržištu? Kak sam Debian korisnik primarno, pretpostavljam da s izborom računala ne bi trebao imat problema.
E da, da je "enter" tipka veća.
E da, da je "enter" tipka veća.