EA na Ubuntu Developer Summitu!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: EA na Ubuntu Developer Summitu!
Super!
Ma svi pomalo napustaju Windowse jer 8 donosi sam probleme, a i vidis da i sam MS ne vjeruje svojim rijesenjima. Game developeri dovest ce dosta korisnika na GNU/Linux, medjutim vecina tih korisnika biti ce onaj tip koji zeli da je sve vec poslozeno i da rade ko Windowsi, te ce taki radi probleme i izazivat svadje na forumima. Ja jesam za popularizaciju Linuxa, ali ako ce nam doc puno takvih usera, onda sam za to da GNU/Linux postane pomalo elitni OS.
Ma svi pomalo napustaju Windowse jer 8 donosi sam probleme, a i vidis da i sam MS ne vjeruje svojim rijesenjima. Game developeri dovest ce dosta korisnika na GNU/Linux, medjutim vecina tih korisnika biti ce onaj tip koji zeli da je sve vec poslozeno i da rade ko Windowsi, te ce taki radi probleme i izazivat svadje na forumima. Ja jesam za popularizaciju Linuxa, ali ako ce nam doc puno takvih usera, onda sam za to da GNU/Linux postane pomalo elitni OS.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ma, neželim početi raspravu. samo ti tvoji navodi, ni jedan od njih, nije točan. kako mogu napuštait 8-icu kad nije ni izašla. a cp radio odlično. ma, ma, ma.max360se je napisao/la:Super!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
-
Lutherus
Ja sam odavno odustal od širenja religije. Ako i dođu i sjebu Linux ima BSD.
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
EA nek se goni i tornja što dalje od Linuxa. Sve što dodirnu uništavaju gamad. Samo nek se oni lijepo nose i slobodno nek ostanu tamo gdje jesu. Takvi poput EA-a nam ne trebaju.
...I put on my robe and a wizard hat...
-
Lutherus
pootzko je napisao/la:EA nek se goni i tornja što dalje od Linuxa. Sve što dodirnu uništavaju gamad. Samo nek se oni lijepo nose i slobodno nek ostanu tamo gdje jesu. Takvi poput EA-a nam ne trebaju.
jel tu ciljaš na njihovo genijalno uništavanje dvd pržilica?
O čemu vi pričate?! Što to EA radi loše?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
@luth - da, između ostalog.. ali i odnos prema igračima (klijentima) - na primjer evo zadnji primjer je šta su radili sa DLC-ovima za mass effect 3, razni drm cirkusi gdje misle da imaju pravo radit šta hoće s računalima onih koji instaliraju njihove proizvode, nadzor/krađa informacija korisnika, unošenje nekvalitete u sve živo, razni prljavi potezi koje izvode..
ovo je dio toga:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Arts#Criticism
ovo je dio toga:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_Arts#Criticism
...I put on my robe and a wizard hat...
-
Lutherus
Neznam dal je to aktualno još uvijek ili ne ali jedno vrijeme kad si kupil orginal igru od EA i ugural ju u dvd prvo bi flashala dvd koj potom više nije radil. Odnosno više nikad ta pržilica nije pržila. Možeš raditi sa njom kaj hoćeš no ona više ne radi. Defakto su uništavali tuđu imovinu.shrike je napisao/la:O čemu vi pričate?! Što to EA radi loše?
svejedno... tako velika kuća da dođe na tržište sa Linux igricom... bio bi super!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.