Hit platformer “Pećina” dolazi na Linux

Ovo će, po svemu sudeći, biti gejmerska godina za Linux korisnike (o čemu smo već pisali) pa je tako Sega nedavno objavila kako će nadolazeći hit platformer The Cave već sljedeće srijede (23. siječnja) biti dostupan za Windows, Mac OS X i naravno za GNU/Linux operativne sustave.

The Cave je 2D platformsko-pustolovna igra u kojoj igrač za cilj ima istražiti pećinu. Tako je, dobro ste pročitali. Možda na prvu zvuči dosadno i jednoliko, ali ovo sigurno niste očekivali – pećina je svjesna i štoviše razgovara s vama kroz cijelu igru. U svakom slučaju zanimljiv koncept i ideja, a ako se uzme u obzir da je igra na posljednjem E3 sajmu bila nominirana u kategoriji “Best Downloadable Game” onda je sigurno da nas čeka luda i nezaboravna avantura.

The Cave je 2D platformsko-pustolovna igra u kojoj igrač za cilj ima istražiti pećinu

Najavom igre Sega je objavila i cijenu, a ona će iznositi 12.99 eura (14.99 dolara ili 9.99 funti).

Također valja napomenuti kako Steam korisnici već sad mogu izvršiti narudžbu, a najbrži će biti nagrađeni s Team Fortress 2 predmetima i bonusima.

Dok nestrpljivo čekamo taj 23. siječnja ne preostaje nam ništa drugo nego se zabaviti uz ovaj smiješni trailer:

Izvor:  softpedia.com, warpgate9.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (13 votes cast)
Hit platformer "Pećina" dolazi na Linux, 5.0 out of 5 based on 13 ratings

7 Komentara

Dodaj svoj

Nije sve ni do grafike igra mora da ima nešto što će privući igrače. Kao na primer serijal Call of Duty ima nešto ali ipak po meni dvojka je neprevaziđena. Isto i Tomb Raider 3 je imala to nešto.

Super. Što veći BROJ ozbiljnih proizvođača, to bolje, jer nijedan pojedinačan proizvođač ne može da uradi koliko mnoštvo ozbiljnih.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.