Predstavite se - dalibor.klobucaric
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- dalibor.klobucaric
- Spol: M
- Kontakt:
Predstavite se - dalibor.klobucaric
Pozdrav... Evo da i ja nešto... Dalibor Iz Čakovca. Radim kao "wanna be developer" OnLine aplikacija (php, MySQL, razni CMS.). Ako se ne varam ja sam negdje oko 150-i ili 160-i član.. Mjesto gdje sam dobio dosta pomoći je bilo ovdje. Moram priznati da su svi administratori i moderatori bili iznimno ljubazni. I za razliku od linux.hr (protiv kojeg nemam ništa) puno sam naučio ovdje. Isto kao i većina ljudi ovdje sa svojih 26 sam prošao od DOS 6.22 na 286-ici sa 2 MB rama i Hladnjakom od fiće, preko win 3.11, 3.2, 95, 98, NT, 2003 i xp-a naučio sam nešto od OS ovima dok se nisam odlučio ubiti disk sa linux-om..U zadnjih 4mjeseca Isprobavao sam Mandrivu, Knopix, Ubuntu, Fedoru, Debian, puppy na sve moguće načine da bi nakraju ostao u nedoumici između U8.10 ili nadolazećeg nam "Cambridge"-a. Oženjen 3.5 godina, sa ribicama (dogodine će i dijeca). I ako je iz nekog razloga važno što vozim. Ševroletov Matiz.... Makar... I nije...
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction