WAR OF THE WORLDS 1953 http://www.imdb.com/title/tt0046534/
Evo ja pogledao orginalni film od HG Wellsa, onaj orginalni na temelju ćega je kasnije napravio Spielberg svoju verziju u kojoj glumi Tom Cruise.
Meni film ima dobru priču, no ne dopada mi se scenarij tj likovi kad govore dosta su neuvjerljivi no bar pogledate neki zanimlivi znanstvenofantastični film
Mogo bi ti se onda dopasti i originalni The thing iz 1951. godine, s nazivom The thing from another world. Za razliku od Carpenterovog filma koji je pravi hororac, ovaj je jako dobar SF film s dosta humora, super dijaloga i zrači nekim šarmom i dobrim, pustolovnim duhom. Ima i jedno par scena s monstrumom koje su toliko dobro izvedene (i onako dosta spooky) da se zapitaš kako su ih uopće snimili kad se uzme u obzir da je film snimljen u pedesetima.
Abnormal je napisao/la:Mogo bi ti se onda dopasti i originalni The thing iz 1951. godine, s nazivom The thing from another world. Za razliku od Carpenterovog filma koji je pravi hororac, ovaj je jako dobar SF film s dosta humora, super dijaloga i zrači nekim šarmom i dobrim, pustolovnim duhom. Ima i jedno par scena s monstrumom koje su toliko dobro izvedene (i onako dosta spooky) da se zapitaš kako su ih uopće snimili kad se uzme u obzir da je film snimljen u pedesetima.