Btw dok smo to sve radili Cromium se srušio točno 5x.
Nosonja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Nosonja
Ovako local/share/trash više nije označen sa x ali i dalje neće da se obriše smeće i ne prikazuje ga u ikoni trash ali sam sve obrisao pomoću BleachBita 250mgb,sve je bilo duplirano brisanjem normalnim putem.Niš hvala ti al ovdje je nešto smrdano i to dobro,hvala još jednom neznam možda još jedan reinstall 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
He he. Domi je idealan beta tester!
Ako on ne uspije ništa smrdati onda je to Rock solid!
Ja smrdaoSuko je napisao/la:He he. Domi je idealan beta tester!
zole052 je napisao/la
- retsam
- Spol: M
Moram reći da mi je to izuzetno čudno, u dosadašnjem radu s archom nisam imao nikakvih problem , a dosta alata povlačim i s aur-a i ručno kompiliram. Problem s chromiumom(ako postoji) nije vezan za arch, a još manje za nosonju nego za developere jer su izdali bugovitu stable verziju. Ovo u vezi tema sam vidio da su ti direktoriji tema u ~/.themes u vlasništvu root korisnika, pa nisi niti mogao ih korisititi. Možda bi od reinstalla bilo bolje da se još manje poigraš s chmod i chown alatima, pa probaš nešto iskemijati, složim ti i skriptu poslije kad uhvatim vremena i vidim u čemu je detaljnije problem.domi je napisao/la:Ovako local/share/trash više nije označen sa x ali i dalje neće da se obriše smeće i ne prikazuje ga u ikoni trash ali sam sve obrisao pomoću BleachBita 250mgb,sve je bilo duplirano brisanjem normalnim putem.Niš hvala ti al ovdje je nešto smrdano i to dobro,hvala još jednom neznam možda još jedan reinstall
Pa root ownane datoteke u home/user direktoriju nisu dobra ideju u niti jednoj distribuciji, a zasigurno u niti jednoj distribuciji (ili bilokojem *NIX sustavu) brisanje root ownanih datoteka od strane usera nije moguće i javlja grješku, arch je bleeding edge distribucija sa KISS principom koja zasigurno neće pokušati zaštititi korisnika od destabilizacije sustava (arch predpostavlja da je korisnik za to zadužen i past će na bilo kojem user protection testuSuko je napisao/la:He he. Domi je idealan beta tester!
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ok pričekat ću scriptu,što se tiče thema nije ih instalirao ni kao root ni user 
zole052 je napisao/la
to se je i meni deslo, u čistom archu. nesjećam se kako sam poptavio, mislim da uopće nisam nego žiio s time 
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Ne paše mu Kvarner 
zole052 je napisao/la
Ja sam ni 30m od Kvarnera, pa radidomi je napisao/la:Ne paše mu Kvarner
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ispravka, instalira al treba malo pričekatidomi je napisao/la: Probao sam s aura ali ih ne instalira a prikazuje kao da ih je install.Ma čudno je tu sve pomalo sve je nešto smrdano bo.
zole052 je napisao/la
Službeni forum objavljen.
http://forum.nosonja.org/
AJmo svi na registriranje!
Prvih pet koji se registriraju u sljedeće 43 sekunde dobiju peterosobni stan!!!

http://forum.nosonja.org/
AJmo svi na registriranje!
Prvih pet koji se registriraju u sljedeće 43 sekunde dobiju peterosobni stan!!!
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.