rms u Muzeju suvremene umjetnosti 23.4.2012

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Yeti
Spol: M

Re: rms u Muzeju suvremene umjetnosti 23.4.2012

Post Postao/la Yeti »

No dobro nisam to gledao kao donaciju nego kao kupnju knige! Ako novci idu u fsf to je druga stvar...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Yeti je napisao/la:No dobro nisam to gledao kao donaciju nego kao kupnju knige! Ako novci idu u fsf to je druga stvar...
Znači, ti si navodno kupio knjigu?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Yeti

Post Postao/la Yeti »

shrike je napisao/la:
Yeti je napisao/la:No dobro nisam to gledao kao donaciju nego kao kupnju knige! Ako novci idu u fsf to je druga stvar...
Znači, ti si navodno kupio knjigu?
Ma pusti sad moj hrvatski, znas sta sam mislio sa tim! rofl
shrike je napisao/la:
Yeti je napisao/la:Pa budimo realni, za te novce mozes kupit masu knjiga, Il kupit 2 strucne i gotova prica. A mozda je i silno zelio tu knjigu :D Mada sumnjam da se nemoze nabavit preko neta, il sam u krivu?
Ja isto ne kužim komentare na knjigu. Ako je lik dao 450 kn za to, očito mu 1) ne fali novaca i 2) voljan je to gledati kao donaciju. Nema se tu što kritizirati čovjeka.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Markec

Post Postao/la Markec »

Yeti svaka ti čast :)
i kakva je knjiga
Yeti

Post Postao/la Yeti »

Ma nisam je ja kupio, nisam ni bio tamo! rofl
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

:lol:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Markec

Post Postao/la Markec »

@Yeti
zezam te malo :D
Odgovori