Skype na Kubuntu 12.04

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
bazuka
Spol: M

Skype na Kubuntu 12.04

Post Postao/la bazuka »

Jučer sam instalirao Kubuntu 12.04 ali nikako nemogu da instaliram Skype na njega,sve sam odradio kao i na Ubuntu ali kada kliknem otvori na preuzimanju otvori mi pokretni program i ništa,guglajuči nisam našao nikakvu pomoč pa jeli se itko susreo ovdije sa time i ima li pomoči,,,,, :facepalm
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,
zole052

Re: Skype na Kubuntu 12.04

Post Postao/la zole052 »

bazuka je napisao/la:Jučer sam instalirao Kubuntu 12.04 ali nikako nemogu da instaliram Skype na njega,sve sam odradio kao i na Ubuntu ali kada kliknem otvori na preuzimanju otvori mi pokretni program i ništa,guglajuči nisam našao nikakvu pomoč pa jeli se itko susreo ovdije sa time i ima li pomoči,,,,, :facepalm
pa instaliraj kao i sve druge programe... iz repozitorija

pokreni paketni manager koji vec imas i nadji skype i instaliraj ili iz terminala sa apt-get
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
bazuka

Re: Skype na Kubuntu 12.04

Post Postao/la bazuka »

zole052 je napisao/la:
bazuka je napisao/la:Jučer sam instalirao Kubuntu 12.04 ali nikako nemogu da instaliram Skype na njega,sve sam odradio kao i na Ubuntu ali kada kliknem otvori na preuzimanju otvori mi pokretni program i ništa,guglajuči nisam našao nikakvu pomoč pa jeli se itko susreo ovdije sa time i ima li pomoči,,,,, :facepalm
pa instaliraj kao i sve druge programe... iz repozitorija

pokreni paketni manager koji vec imas i nadji skype i instaliraj ili iz terminala sa apt-get
Hvala zole,nisam se uopče sijetio jer več jako,jako dugo nisam čačkao po ubuntu a i nisam bog zna kako informatički pismen. :thumbs
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,
Odgovori