Nove KDE maskote

Teme vezane za KDE grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

Nove KDE maskote

Post Postao/la stefan »

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

Re: Nove KDE maskote

Post Postao/la Lutherus »

Nema zmajeka više? :(
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Imas Zmajicu ;)
gMajstor

Post Postao/la gMajstor »

Ne znam za druge, ali meni su uzasno ruzni ... cak tolko da me odbijaju od samog KDE ... nekako mi nisu u duhu KDE, deluju mi previse jeftino (bezukusno).
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Pa onda nemoj koristiti KDE.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Stara ekipa Kate i Konqi puno su mi bolji - zašto njih nisu modernizirali malo?
slika
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

A di ti je mladenacki duh :)
max360se

Post Postao/la max360se »

Malo čudno jer su novi ali sviđa mi se. Ovo pokazuje kako KDE napreduje prema mlađim korisnicima
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

gMajstor je napisao/la:Ne znam za druge, ali meni su uzasno ruzni ... cak tolko da me odbijaju od samog KDE ... nekako mi nisu u duhu KDE, deluju mi previse jeftino (bezukusno).
Sad bi me mogli popljuvati, ali s dijelom gornje izjave se slažem :)
Meni ne djeluju jeftino i amaterski, samo mi se ne sviđaju. Nisu mi ni toliko ružni, ali su kao za djecu, šareni, sljatkići i tako to... Neprikladni, rekao bih. Međutim, reći da zbog maskote neću koristiti KDE bilo bi pretjerano. Nisam baš toliki frik ;)
Stvar ukusa, valjda. Nije mi previše bitno (ali ni skroz nebitno). Slično kao što ne volim anime i mange bez obzira na talenat i vještinu umjetnika :zvizdi
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Gadni su, da. Gmazoliki, žaboliki, prije ljigavi nego slatki. Slatke životinjice su prototipno sisavci, po mogućnosti neki krznati (za potvrdu je dovoljno pogledati police s plišanim igračkama u trgovini). Ali skroz nebitno što se mene tiče, nikakvog utjecaja na moje korištenje KDE-a neće imati. Ne vidim ni kako bi imali na bilo koga drugoga, ali eto, svakom njegovo.
Odgovori