Savjet za promjenu distre ;)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Savjet za promjenu distre ;)
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Suko
- Site Admin
Pa kako se ne pise?
Na naslovnici uvijek objavimo kad SOK-ovci nesto priređuju. Pa bude i na drustvenim mrezama.
Na naslovnici uvijek objavimo kad SOK-ovci nesto priređuju. Pa bude i na drustvenim mrezama.
Onda cu morati vise pratiti web 
Ovaj fejsbuk mi uopce ni prikaze svaki put vijesti, upravo sada provjerio.
(bitno da se reklame vrte)
Ovaj fejsbuk mi uopce ni prikaze svaki put vijesti, upravo sada provjerio.
(bitno da se reklame vrte)
ja nisam vidio reklamu na facebookuMarinX je napisao/la: (bitno da se reklame vrte)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Adblock rules 
Oftopičarite
(ja malo zamjenjujem Abzeenth
)
Ali ozbiljno, Adblock je koristan ako ne želite gledat reklame, ali razmislite o tome da ga isključite na manjim stranicama, pa tako i na LZS-u. Dobivamo jako malo novaca od reklama, ali što više dobijemo, to ćemo više događaja i promocije moći ostvariti.
edit: ja se pretvaram u meemu po uporabi smajlića
(ja malo zamjenjujem Abzeenth
Ali ozbiljno, Adblock je koristan ako ne želite gledat reklame, ali razmislite o tome da ga isključite na manjim stranicama, pa tako i na LZS-u. Dobivamo jako malo novaca od reklama, ali što više dobijemo, to ćemo više događaja i promocije moći ostvariti.
edit: ja se pretvaram u meemu po uporabi smajlića
- plavi zmaj77
Ok,ljudi,ja tražim distribuciju kojom bi nogirao Ubuntu ako do verzije 14.04 ne poprave sve šta je pokvareno u 12.10 i 13.04.Prije nogiranja Ubuntua bih ju testirao pa bi kasnije odlučio.
Uvjeti:
-Samu distribuciju bi koristio za home usage i za fax pa bi mi bilo važno da podržava sve moguće programe koji god imaju Linux podršku.Znači trebala bi vjerojatno biti debian based.Poželjno bi bilo i da ima repozitorije sa barem približnim brojem aplikacija kao Ubuntu.
-User friendly
Vrlo poželjno:
-Grafičko sučelje koje je čim više moguće konfigurabilno pa da mogu slagati onakva 'umjetnička sučelja'.3d efekti,compiz i sve to.
-Ako bi mi za 3d efekte bili Open source driveri preslabi,onda da bi mi instalacija vlasničkih drivera bila čim lakša ili da čak dođu predinstalirani.
Uvjeti:
-Samu distribuciju bi koristio za home usage i za fax pa bi mi bilo važno da podržava sve moguće programe koji god imaju Linux podršku.Znači trebala bi vjerojatno biti debian based.Poželjno bi bilo i da ima repozitorije sa barem približnim brojem aplikacija kao Ubuntu.
-User friendly
Vrlo poželjno:
-Grafičko sučelje koje je čim više moguće konfigurabilno pa da mogu slagati onakva 'umjetnička sučelja'.3d efekti,compiz i sve to.
-Ako bi mi za 3d efekte bili Open source driveri preslabi,onda da bi mi instalacija vlasničkih drivera bila čim lakša ili da čak dođu predinstalirani.
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
- plavi zmaj77
obrazloženje?
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
plavi zmaj77 je napisao/la:obrazloženje?
Uvjeti:"plavi zmaj"je napisao
-User friendly
Vrlo poželjno:
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware