Kul stvari koje nađemo na internetima

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la Vl@do »

Koji sklad fizike i psihe. Žena je zmaj u pozitivnom smislu. ::bravo
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
dupin

Post Postao/la dupin »

Vl@do je napisao/la:Koji sklad fizike i psihe. Žena je zmaj u pozitivnom smislu. ::bravo
Nemam ništa za dodati,osim da sam ostao bez teksta. :sokiran :drool
Nema veće religije od istine!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Komentar kolege na Facebooku, inače školski drug, iz Vukovara je. I nezadovoljan je. I dobro je sve rekao, samo šteta što natipkao u status, da je barem okačio na zid od Vlade na FB.
Pa stvarno, da su izbori jednom godišnje,Vukovar bi već bio obnovljen u potpunosti.Sada pravite mostove,asfaltirate izubijane ulice,organizirate kojekakve koncerte,i sve slične pizdarije kako bi dobili jebene glasove,ali još uvijek nijedan projekt nije završen u vremenskom roku,još uvijek raste stopa nezaposlenosti,još uvijek ako želiš normalan posao gledate stranačku pripadonost bez obzira što ste kvalificiraniji za taj isti posao od drugih.

Dobijate ogromne količine novca iz euro fondova a vi radite fontane od 7 milijuna eura hahahah i pravite kojekakve spomenike da bi svoje poslijeratno profiterstvo doveli na viši nivo,neće se zaboravit nikad što je tu bilo i bez silnih spomenika od kojih ste si uzeli novac sa strane.Ubrajate ljude u vojnoj mirovini i penzionere pod zaposlene i hvalite se kako ste nešto napravili,još uvijek mladi bježe glavom bez obzira traže sreću bilo gdje samo ne u ovom gradu,još uvijek svako jutro gledam ljude kako kopaju po kontajnerima i pijanice i beskućnike kako žicaju pred trgovinama za pivo,pohlepno ubacujete svoje predizborne flajere i planove u moj sandućić uvjeravajuću me kako ste vi najbolja opcija za grad,dok ja još uvijek nisam bio pošteno plaćen u svom gradu za posao koji odradim.

Oprostite što nemam vezu i što se ne želim prikloniti nikome,što znam bolje vukovarske ulice od bilo kojeg od vas smradova i guzonja u odjelima,prestanite se slikati na sunčanoj strani grada koju pokazujete svojim kolegama smradovima političarima,dođite malo i na sivu stranu da vam ispričam nekoliko priča,da vam kažem nekoliko činjenica koje će vas možda nagnati na razmišljanje ali možda i neće jer svako svakog gleda kroz interes i imovinsko stanje danas,ali prestanite lagat i počnite otvarat jebena radna mjesta da ne moram skupljat sve mlade nezaposlene vukovarce da vam devastiramo onu predivnu staklenu zgradu u centru ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Svaka čast, dečko je lijepo to sročio. A vrijedi na žalost i za ostatak ove lijepe naše. Evo upravo mi tutnji reklama sa putujućeg zvučnika a mjesni odbori prave roštiljade, pivijade i bacaju brdo papira u boji po sandučićima, ispod brisača i dijele na svakom koraku. Fuj, gadi mi se sve to dok u isto vrijeme gledam kako jedan za drugim ljudi otvaraju kontejnere.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
onfire

Post Postao/la onfire »

Upravo što Fugu, Cooleech i Bertone rekoše ... :kinez:
i potpuno se slazem za ovaj komentar o Vukovaru

slika
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Razlikujte 'kul' stvari od 'funny' stvari.
Greške koje Windows izbacuje, a pogotovo one fejkane nisu kul i više pripadaju u humor, iako im zapravo ni tamo nije mjesto jer nisu nešto posebno smiješne, već samo omalovažavaju Windows.
Što je najgore, ja to ne mogu odvojit iz ove teme jer si stavio sve u jedan post zajedno s ontopicom, a ne želim brisat da ne bude "omgomgomg iweb mi je obrisao dio posta on cenzurira sve i to je zato što mu je username isto ime apple proizvoda!!!!1111!!!!1jedan"
onfire

Post Postao/la onfire »

iweb je napisao/la:Razlikujte 'kul' stvari od 'funny' stvari.
Greške koje Windows izbacuje, a pogotovo one fejkane nisu kul i više pripadaju u humor, iako im zapravo ni tamo nije mjesto jer nisu nešto posebno smiješne, već samo omalovažavaju Windows.
Što je najgore, ja to ne mogu odvojit iz ove teme jer si stavio sve u jedan post zajedno s ontopicom, a ne želim brisat da ne bude "omgomgomg iweb mi je obrisao dio posta on cenzurira sve i to je zato što mu je username isto ime apple proizvoda!!!!1111!!!!1jedan"
hahhaha ok ok oces da maknem sliku :lol:
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Već smo više puta upozoravali na to na ovoj istoj temi. Neko vrijeme sam čak prebacivala postove kojima je tamo mjesto na Humor... temu, ali vidim da je malo koga briga za to, pa sam prestala. Ne moraš sad micati sliku, samo zapamti za ubuduće.
hrc

Post Postao/la hrc »

onfire

Post Postao/la onfire »

Ok dogovoreno... ispricavam se, jbg nisam procita svih 222 stranice :D
Odgovori