Sony Xperia-Upozorenje o korištenju podataka
Moderator/ica: Moderatori/ce
- stefo1
- Spol: M
Sony Xperia-Upozorenje o korištenju podataka
Bokdaj!!!
Naime kupio sam to čudo s Androidom 4.1, i sada me jedino muči kako sasvim maknuti ono upozorenje iz gornje trakice.Nije mi potrebno jer imam neograničeni promet. A iritira me...
I tak... Budem vam još dosađivao u vezi sa svačim. 
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti.....
- Suko
- Site Admin
Re: Sony Xperia-Upozorenje o korištenju podataka
Ti si onda prvi covjek u Hrvatskoj koji ima neogranicen mobilni internet.
Nama ostalima se nakon prelaska odredjene kolicine prometa internet uspori toliko da je neupotrebljiv.
Jesi siguran da i kod tebe nije tako?
Nama ostalima se nakon prelaska odredjene kolicine prometa internet uspori toliko da je neupotrebljiv.
- PunkBastard
klikni "Ok"stefo1 je napisao/la:Bokdaj!!!Naime kupio sam to čudo s Androidom 4.1, i sada me jedino muči kako sasvim maknuti ono upozorenje iz gornje trakice.Nije mi potrebno jer imam neograničeni promet. A iritira me...
I tak... Budem vam još dosađivao u vezi sa svačim.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Heisenberg
Probaj pogledat pod data usage.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- stefo1
Suko je napisao/la:Ti si onda prvi covjek u Hrvatskoj koji ima neogranicen mobilni internet.
I još nešto: Suko i PunkBastard. Vama je bilo važnije da mi se narugate, nego da ponudite konkretno riješenje. Ako ne možete pomoći, nemojte se ni javljati na temu. Hvala!
- PunkBastard
Ispričavam se ako si nešto shvatio kao ruganje, ali većinom ljudi na koje sam naišao sa istim ili sličnim problemima nisu znali da se obavijesti u području obavijesti mogu očistiti ili klikom na gumb "očisti" ili se može samo otvoriti obavijest i kliknuti ok pa bude ignorirana.stefo1 je napisao/la:Nisam još došao do toga(1Gb) Tek sam potrošio možda 30-ak Mb, a već mi šalje obavijest.Znam da se brzina jako usporinakon određene količine podataka.Nisam se dobro "odrazio"
Našao sam na Android forumu ili čemu već kako ograničiti potrošnju pomoću onih narančastih i crvenih slidera ali ništa se nije dogodilo. Obavijest je još uvijek tu.
I još nešto: Suko i PunkBastard. Vama je bilo važnije da mi se narugate, nego da ponudite konkretno riješenje. Ako ne možete pomoći, nemojte se ni javljati na temu. Hvala!
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Idi u Settings (Postavke) pa Data Usage (3 opcija od gore) i pazi da ti je uključen Mobile data. Pojavit će ti se dvije linije na grafikonu, crvena (limit) i narančasta (prag kod kojega počinje upozorenje). Pomakni narančasti slider što više. Na koliko ti je trenutno?
Probaj restart mobitela ako ovo ne upali iz prve
- stefo1
Hvala blacx! Ali ne pomaže! Napisao sam gore u postu da sam probao to s narančastim sliderom. A probao sam i opciju "očisti", ali ništa. Gledajte, ja sam već "stari" Linuxaš, i usudim se svašta "prčkati" po OS-u. Ali ovdje ništa ne mogu naći. Ili je u pitanju kakav bug u ovoj verziji Androida(4.1) ili...blacx je napisao/la:Idi u Settings (Postavke) pa Data Usage (3 opcija od gore) i pazi da ti je uključen Mobile data. Pojavit će ti se dvije linije na grafikonu, crvena (limit) i narančasta (prag kod kojega počinje upozorenje). Pomakni narančasti slider što više. Na koliko ti je trenutno?
Ja bih to najradije deinstaliral. Koji će mi... Kad bi znal kak'!
- PunkBastard
root napraviš, i ako postoji posebna aplikacija koja služi samo za upozoravanje na promet podataka, sa root uninstallerom deinstaliraš, ako nema, google.