jako mi se sviđaju.. katadiopteri
.. a si mu ga morao odmah hititi na zemlju, e ljubomore
Moderator/ica: Moderatori/ce
jako mi se sviđaju.. katadiopteri
.. a si mu ga morao odmah hititi na zemlju, e ljubomore
Zoletov nema nogaruBertone je napisao/la:.. a si mu ga morao odmah hititi na zemlju, e ljubomore
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
za 2k kuna nije dobio i komad pleha da može nasloniti/parkirati bajk.. ma mast mu treba izvaditiCooleech je napisao/la:Zoletov nema nogaruBertone je napisao/la:.. a si mu ga morao odmah hititi na zemlju, e ljubomore
eto dozivotnu garanciju imam na ramudrone je napisao/la:Zato gledaj da bar rama i te osnovne stvari budu ok. Slično je kao s kompjuterima.
Ma dobar je to bicikl zole, barem, ti još ne pušta semering ulje na vilici ko kod cooleechazole052 je napisao/la:eto dozivotnu garanciju imam na ramudrone je napisao/la:Zato gledaj da bar rama i te osnovne stvari budu ok. Slično je kao s kompjuterima.
Super, sad moš nadograđivatzole052 je napisao/la:eto dozivotnu garanciju imam na ramudrone je napisao/la:Zato gledaj da bar rama i te osnovne stvari budu ok. Slično je kao s kompjuterima.
nozicu bi trebao dobiti na poklonBertone je napisao/la:Ma dobar je to bicikl zole, barem, ti još ne pušta semering ulje na vilici ko kod cooleechazole052 je napisao/la:eto dozivotnu garanciju imam na ramudrone je napisao/la:Zato gledaj da bar rama i te osnovne stvari budu ok. Slično je kao s kompjuterima... ali da su mogli pokloniti parkirnu nožicu, jesu
a sajla je za kada odes na kavu, nece ti u javnosti nitko ukrasti biciklu... opasno je na pustim mjestima i u hodniku zgrade, jednostavno tamo ne pustas biciklu i to je to a ako nemas srece ukrasti ce ti je svugdje i sa U-LockomBertone je napisao/la: @zole
EDIT: Ona sajla ti neće puno pomoći ako ti se netko namjeri na bic (iz iskustva, na žalost).. razmisli da si navaviš nešto ovakvo.
.. i da, oni katadiopteri ubijaju.