Aj da cujem prve dojmove
Ubuntu 9.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Ubuntu 9.04
Jel li ga tko jos isprobao??
Aj da cujem prve dojmove
Aj da cujem prve dojmove
Re: Ubuntu 9.04
samo live u virtualnoj masini. ubuntu ko ubuntu. nema tu bas nekog napretka.
Ja ga koristim odkako je RC izaso... ovako za obicnog korisnika ko mene nista spektakularno novo ono par sitnica ali radi
Jos nije ni jednom stucnuo ...
Ja bi svakome tko je na 8.10 preporucio da se prebaci ali da pocekamo savjet nekoga iskusnijeg
Ja bi svakome tko je na 8.10 preporucio da se prebaci ali da pocekamo savjet nekoga iskusnijeg
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
bas zato sam i otvorio ovu temu da vidim vrijedi li mi se odmah prebacivati...
da covjece koliko bagova samo ima, onih priznatih u Release Notes, a bit ce ih jos.
digo sam bio live rc sa stika, i steko mi je compiz, ono crte po ekranu i slicno.
digo sam bio live rc sa stika, i steko mi je compiz, ono crte po ekranu i slicno.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Skinem ga ja da vidim kaj je to ekipa napravila, malo se igram, mijenjam GDM temu i stisnem ctrl - alt - backspace da vidim kak to izgleda, i ništa. Mislim si bug, kad ono feature 
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Niti ja ne shvacam zasto su to iskljucili ctrl+alt+backspace po defaultu ali neki razlog su imali... tko smo mi da kazemo sto nisu to napravili ovako nego onako zato ima hrpu drugih distribucija pa biraj kava
Ko kada netko komentira sto su to stavili na tv ko da nemogu promjeniti kanal, cak su i daljinski izmislili da se ne mora dizati sa kauca...
Ja sam si osobno to ukljucio i nisam za sada imao problema zbog toga
Ko kada netko komentira sto su to stavili na tv ko da nemogu promjeniti kanal, cak su i daljinski izmislili da se ne mora dizati sa kauca...
Ja sam si osobno to ukljucio i nisam za sada imao problema zbog toga
Kod: Označi sve
sudo apt-get install dontzapKod: Označi sve
sudo dontzap --disableNije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
- Spol: M
mislim da su to isklučili zato jer ljudi, djeca često te konbinacije pritiščeju, zamislite da to rade u školama.
Te konbinacije onako tko želi može vratiti, treba sam par linija dodati u xorg.conf ili kam već
ja umjesto toga koristim ctrl alt f1 i napišem
Te konbinacije onako tko želi može vratiti, treba sam par linija dodati u xorg.conf ili kam već
ja umjesto toga koristim ctrl alt f1 i napišem
Kod: Označi sve
sudo killall gdm
Zadnja izmjena: Markec, dana/u 23 tra 2009, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
to se moze vratiti sa dodavanjem sljedeceg u xorg.conf
ubiti to je cijeli moj xorg jer, citatiram iz arch wikiSection "ServerFlags"
Option "DontZap" "false"
EndSection
to vrijedi za 1.6, i u njemu je ta kombinacija ugasena po defaltu, a ne da su je disre ugasileThe latest Xorg does a good job at detecting all your hardware with the help of HAL. So using an xorg.conf is optional now. Even if you need one, it is better to start with no xorg.conf and then add sections you need.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.