Igre na ne-Linux platformama
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Igre na ne-Linux platformama
Preletio sam forum i nisam našao sličnu temu. Imamo temu o igranju na Linuxu, ali nemamo ništa za ostale platforme. Ispravite me ako sam u krivu.
Pa kako imamo temu o filmovima i temu o knjigama, odlučih da otvorim i temu o ovom vidu upražnjavanja slobodnog vremena.
Pa pišite ovdje koju igru trenutno igrate, preporučujte dobre naslove. Sve platforme dolaze u obzir. I konzole i Windows i Mac.
Pa kako imamo temu o filmovima i temu o knjigama, odlučih da otvorim i temu o ovom vidu upražnjavanja slobodnog vremena.
Pa pišite ovdje koju igru trenutno igrate, preporučujte dobre naslove. Sve platforme dolaze u obzir. I konzole i Windows i Mac.
- PunkBastard
Re: Koju igru igrate i preporuke za dobre igraće naslove
Deus Ex: Human Revolution, a može i cijeli serijal kao preporuka, a igram trenutno ništa, ubi me ovaj PHP i web development za koji se nadam da mi NIKAD više neće trebati.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sad za po ljetu sam si zacrtao Kingdom Hearts prvi,ako prodjem mogu i nastavak. Also FFIX.
A sad trenutno minecraft multiplayer.
A i htio bi probati KAG multiplayer. Vjerojatno cu nagovorit sestru da plati tih 10 $ sa paypalom
A sad trenutno minecraft multiplayer.
A i htio bi probati KAG multiplayer. Vjerojatno cu nagovorit sestru da plati tih 10 $ sa paypalom
- Suko
- Site Admin
Bas sam prije par dana zavrsio drugi prijelaz Deus Ex-a.PunkBastard je napisao/la:Deus Ex: Human Revolution, a može i cijeli serijal kao preporuka, a igram trenutno ništa, ubi me ovaj PHP i web development za koji se nadam da mi NIKAD više neće trebati.
Prvi put kad sam igrao mi je bio bezveze, a tek drugi put sam se gustao kad sam skuzio stealth i borbu, a znao sam i koje nadogradnje trebam.
- PunkBastard
Ja sam prešao skoro sa "Pacifist" ali sam slučajno ubio nekog lika dok sam ga onesvijestio, pao je u kanalizaciji u onu elektriziranu vodu i ubio se, išao sam čisto na hack i cloak, ostalo mi nije trebalo pa nisam znao što bi stavio onda sam bezveze trpao na silent footsteps, energy i još neke irelevantne stvari. Deus Ex 2: Invisible War je isto super, dok se na prvi još navikavam, ne sviđa mi se baš onaj mini samostrel što treba dugo vremena da nekog onesposobi pa je useless ako ima više od jedan enemy.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Abzeenth
- Site Admin
Preporučam klasike za one koji još nisu igrali - Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, Fallout serijal, i meni najdraži - Elder Scrollsi
To su relativno "stare" igre (izuzev novog Fallouta i Skyrima) pa ih možete igrati čak i ako nemate neko ultranabrijano računalo, mislim da rade i preko Winea a mogu se jeftino nabaviti na GOG-u, recimo.
Čini mi se da uskoro izlazi novi Dragon Age, pa taman imate vremena odigrati prethodne dijelove
To je jedna od cca 20 igara koje sam započela ali nikad završila
jer se uvijek dogodi nešto - ili faks, ili posao, ili oboje, ili se računalo pokvari 
Assassin's Creed mi je isto odličan, to sam zadnje igrala. Prva dva čak solidno rade i na stari(ji)m računalima, a na novima izgledaju super kad se grafičke postavke navrnu na max
Sad čekam da izađe MewGenics za PC, to ću vjerojatno igrati do kraja života. MAČIĆI

Čini mi se da uskoro izlazi novi Dragon Age, pa taman imate vremena odigrati prethodne dijelove
Assassin's Creed mi je isto odličan, to sam zadnje igrala. Prva dva čak solidno rade i na stari(ji)m računalima, a na novima izgledaju super kad se grafičke postavke navrnu na max
Sad čekam da izađe MewGenics za PC, to ću vjerojatno igrati do kraja života. MAČIĆI
- Suko
- Site Admin
Ja se trenutno pokušavam natjerati da završim Bioshock Infinite. Fali mi još jedno pola sata do kraja al je toliko loša igra da mi je muka to odraditi. Žao mi je novaca što sam potrošio na nju.
Abzeenth je napisao/la:Preporučam klasike za one koji još nisu igrali - Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, Fallout serijal
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kada smo vec kod Baldur's Gate-a imate na steamu Baldur's Gate enhanced edition 1 i 2 sa 75% popusta do sutra u 7 sati... fino radi i preko winea stable 1.6, na 1.7.xx meni ne radi
obavezna literatura za svakog ljubitelja RPG-ova, samo vi mladji morate proci preko zastarjele grafike a za uzvrat cete dobiti jako puno
http://store.steampowered.com/app/228280/
obavezna literatura za svakog ljubitelja RPG-ova, samo vi mladji morate proci preko zastarjele grafike a za uzvrat cete dobiti jako puno
http://store.steampowered.com/app/228280/