Kul stvari koje nađemo na internetima

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Tomislav001

Re: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la Tomislav001 »

Pirate Facebook ;)

Necete vjerovati koliko je face zanimljiviji samo zbog ovog :lol:

slika

Samo pod postavkama jezika stavis English(Pirate)
PunkBastard
Spol: M

Post Postao/la PunkBastard »

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Razlika u razmišljanju i pogledu na (poslovni) svijet između dvije generacije:
https://i.imgur.com/xZztYTI.png

Svi savjeti koje sam dosad viđala se gotovo u potpunosti podudaraju s ovim lijevim, "starijim" načinom razmišljanja. Ako svi slijede te iste savjete, događa se upravo ono što taj način razmišljanja navodi na kraju - i ironično, time sam sebe pobija - ako svi rade isto, imat će manje-više iste rezultate i neće se ni po čemu isticati.

Uglavnom, zanimljiva stvar za promisliti, pogotovo ako ste u procesu traženja posla ili razmišljate o pokretanju nekakve (ne nužno programerske) karijere. :zamisljen
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Lik ulio rastopljeni aluminij u mravlju koloniju. Nekako sumnjam da bi to odobrili ljubitelji životinja...

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

calisto053 je napisao/la:Lik ulio rastopljeni aluminij u mravlju koloniju. Nekako sumnjam da bi to odobrili ljubitelji životinja...

To si trebao postati na facebook stranicu Luke Omana (ak je ima) pa da vidiš kako si popio tužbu zbog nanesenih duševnih boli :zvizdi
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

Ok i što sad?
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

Abzeenth je napisao/la:Razlika u razmišljanju i pogledu na (poslovni) svijet između dvije generacije:

Svi savjeti koje sam dosad viđala se gotovo u potpunosti podudaraju s ovim lijevim, "starijim" načinom razmišljanja. Ako svi slijede te iste savjete, događa se upravo ono što taj način razmišljanja navodi na kraju - i ironično, time sam sebe pobija - ako svi rade isto, imat će manje-više iste rezultate i neće se ni po čemu isticati.

Uglavnom, zanimljiva stvar za promisliti, pogotovo ako ste u procesu traženja posla ili razmišljate o pokretanju nekakve (ne nužno programerske) karijere. :zamisljen

zanimljivo u svakom slucaju, rekao bih da je istina kao i obicno negdje izmedju..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
demento

Re: Odg: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la demento »

Abzeenth je napisao/la:Razlika u razmišljanju i pogledu na (poslovni) svijet između dvije generacije:

Radimo za iskustvo, a ne za placu. Trbuh ce se napunit iskustvom plus cemo postat experti.howyesno

Onda te gospoda psiholozi skartaju na big five testu jer oni imaju psiholoski profil zanimanja za kojeg se javljas. A iskustvo? Puno srece drugi put, zadrzat cemo Vas u nasoj bazi podataka. [emoji2]
All work and no play makes Jack a dull boy
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

Eto par plastičnih cijevi, malo mašte i "peglaj" brale moj. No dobro možda malo više mašte.

https://www.youtube.com/watch?v=-0gED3rn2Tc

Pozz
Ok i što sad?
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Evo, koga zanima jedna jako zgodna xkcd-ova serija sličica o slijetanju na Rosettu.
(Prve tri-četiri sličice su gotovo prazne, a nakon njih ide akcija)
http://xkcd1446.org/#0
I mali gif koji pokazuje kako je sve išlo do tada. (Deset godina, tri gravitacijske asistencije Zemlje i jedna Marsa.)
slika
Odgovori