Sve piše na stranici konferencije. Ne znam zašto sam napisala vikend

ali da, točni su ti datumi koje si napisao. Popravit ću.
Lokacija, isto piše na stranici konferencije, je FER u Zagrebu.
Parkirati se može na parkiralištu fakulteta, ili u nekoj od okolnih ulica.
Računala moramo donijeti svoja, kao što sam napisala u svom postu.
Normalno da ima struje ondje, pa kako bi drugačije funkcioniralo?
Posjetitelji imaju besplatno piće i snack, ručak ovisi o vrsti ulaznice.
Kao što sam napisala u svom postu, detaljno o samoj organizaciji štanda ćemo se dogovarati kad
budemo uopće znali ima li dovoljno zainteresiranih. Sigurno će kasnije biti još pitanja, pa bi bilo bolje to sve odgovoriti i objasniti na jednom mjestu, kad se svi skupimo, nego sto puta ponavljati iste stvari.
Ako bi se kvalitetni Linuxaši s drugog foruma bili voljni registrirati ovdje da se dogovaramo o tome, svakako bi bili dobrodošli. No ja ne planiram ići vući njih za rukav; moja ideja je bila pozvati članove iz naše zajednice. Ako se netko želi pridružiti, uvijek to može napraviti.
Da li postoji mogućnost nekih grupa posjetitelja , tipa da dogovorim u dve oš dolazak školaraca iz informatičke grupe u pratnji nastavnika informatike ? Ako da, da li ih to kaj košta, kada bi bilo najoptimalnije da dođu i čemu da prisustvuju ( znači, to su djeca 11-16 g ) ?
Uh, bojim se da ne bi bilo mjesta za ovakvo nešto. Osim toga, teme predavanja su dosta napredne... Ne sjećam se da je ikad bilo grupnih posjeta, a pogotovo ne osnovnoškolskog uzrasta. Ispitat ću još ovo, ali ne bih se nadala previše. Nije to Info/Interliber.
Ono što možeš napraviti je pozvati profesore informatike - njih uvijek bude nekolicina, i bude posebnih radionica baš za njih.