Kako izgleda vaš desktop

Vijesti, rasprave, pitanja i savjeti o grafičkim okruženjima te upraviteljima prozora.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Soul_Sample
Spol: M

Re: Kako izgleda vaš desktop

Post Postao/la Soul_Sample »

bertone je napisao/la: 26 pro 2024, 11:17 Ti nemaš problema s ukočenošću vratnih mišića?... ide glava stalno-lijevo-desno lijevo-de... :-D
Stolac se vrti pa ja ne moram :kava :-D
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
audiosl4ve

Post Postao/la audiosl4ve »

slika

Nakon 3h muke sa jedno 5-6 skešenih CachyOS instalacija probao sam Endaevour OS i zasada lajkam ono sto vidim. Javim dojmove nakon vremena, ali zasad sve radi (osim backlighta na tipkovnici, to moram jos sredit :zvizdi )
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

EOS je skroz ok, a COS nisam nikad probao. Pored čistog Archa, ne privlači me niti isprobavanje. :-D
Arch Linux Install Script (BIG update, BETA verzija)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Tribanj

Post Postao/la Tribanj »

Moj Workspace (Radni prostor) 11.

slika
Linux Mint 22.1 "Xia" Cinnamon / Samsung Galaxy A55 5G

MB: ASRock B550M Pro4 / CPU: AMD Ryzen 5 PRO 4650G / GPU int. in CPU Radeon RX Vega 7 Renoir / RAM Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB
Cooleech
Moderator

Fascinantno mi je koliko se razlikujemo.. ti baš voliš sve i svašta po desktopu. Lijepo ali meni osobno konfuzno. Više volim minimalistički pristup, ali opet ne kao, primjerice, Bertone. On je pravi minimalist. :-D
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Tribanj

Post Postao/la Tribanj »

Cooleech je napisao/la: 23 ožu 2025, 14:04 Fascinantno mi je koliko se razlikujemo.. ti baš voliš sve i svašta po desktopu. Lijepo ali meni osobno konfuzno. Više volim minimalistički pristup, ali opet ne kao, primjerice, Bertone. On je pravi minimalist. :-D
Da smo svi isti ne bi valjalo. Ovdje ništa nije zbrkano. Sve je dobro posloženo i sve ima svoj smisao i svrhu.
Linux Mint 22.1 "Xia" Cinnamon / Samsung Galaxy A55 5G

MB: ASRock B550M Pro4 / CPU: AMD Ryzen 5 PRO 4650G / GPU int. in CPU Radeon RX Vega 7 Renoir / RAM Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB
Cooleech
Moderator

Ma jasno. Ne kudim, samo mi je fascinantno. Usput, tek sad vidim da slušaš MPT-a, imam taj album na oriđiđi CD-u (došao je u kul bookletu, bez ikakve plastike).

Evo moj KDE doma.. dosadio mi Cinnamon. :-D
slika
Odgovori