bertone je napisao/la: ↑26 pro 2024, 11:17
Ti nemaš problema s ukočenošću vratnih mišića?... ide glava stalno-lijevo-desno lijevo-de...
Stolac se vrti pa ja ne moram
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Nakon 3h muke sa jedno 5-6 skešenih CachyOS instalacija probao sam Endaevour OS i zasada lajkam ono sto vidim. Javim dojmove nakon vremena, ali zasad sve radi (osim backlighta na tipkovnici, to moram jos sredit )
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Fascinantno mi je koliko se razlikujemo.. ti baš voliš sve i svašta po desktopu. Lijepo ali meni osobno konfuzno. Više volim minimalistički pristup, ali opet ne kao, primjerice, Bertone. On je pravi minimalist.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la: ↑23 ožu 2025, 14:04
Fascinantno mi je koliko se razlikujemo.. ti baš voliš sve i svašta po desktopu. Lijepo ali meni osobno konfuzno. Više volim minimalistički pristup, ali opet ne kao, primjerice, Bertone. On je pravi minimalist.
Da smo svi isti ne bi valjalo. Ovdje ništa nije zbrkano. Sve je dobro posloženo i sve ima svoj smisao i svrhu.
Linux Mint 22.1 "Xia" Cinnamon / Samsung Galaxy A55 5G
MB: ASRock B550M Pro4 / CPU: AMD Ryzen 5 PRO 4650G / GPU int. in CPU Radeon RX Vega 7 Renoir / RAM Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB
Ma jasno. Ne kudim, samo mi je fascinantno. Usput, tek sad vidim da slušaš MPT-a, imam taj album na oriđiđi CD-u (došao je u kul bookletu, bez ikakve plastike).