Ubuntu 9.04. flash trza
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Ubuntu 9.04. flash trza
na lennyu bi ti trebalo raditi, ja sam krknuo onaj ubuntu deb sa adobe stranice sa dpkg-om and it works like a charm, odnosno radio je dok sam imao lennya.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Jok, ne da ne radi, sad nemam nikakav fullscreen a normalni trza.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ja sam ovo samo probao na ubuntu i xubuntu i radi, a za ostale distribucije ne znam...
Nema isprike, kriv si! Sada češ na sud. Tužit ću te ministarstvu vodovoda.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ne radi ni na Ubuntu 9.10 64 bita, i9mam iste simptome kao shrike.
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
- Davor
- Spol: M
- Kontakt:
Da, i prije primjene ove recepture je normal mod štekao kao i sada samo mi nije jasno kako ne mogu popraviti taj flash.Što je još zanimljivije, u mom slučaju kako distribucije dobivaju nova izdanja, tako je stvar sa flashom sve gora i gora.Predpostavljam da tu ima dosta utjecaja i moj za današnje potrebe zastarjrli hardveraj i problem sa DSL-om koji u zadnjih mjesec - dva jako varira u brzinama i zadaje mi puno problema inače kod surfanja netom.Ipak što se tiča hardvera, kad skinem flesh filmiće na komp i pregledavam ih direktno s diska, onda radi dobro i u normal modu i u full skrinu pa zaključujem da hardver ipak još uvijek nije toliko crna točka ili se varam?Ov3rf10w je napisao/la:Pa u normal modu trza isto i sa ovim i bez ovoga...koliko ja primecujem...Davor je napisao/la:Vrlo interesantno.Sada lijepo radi u full skrinu, ali u normal modu trza do zla boga.Kako i to popraviti?Davor je napisao/la:Upravo probao po ovom receptu, i za sada funkcionira....
Ja sam taj problem rješio sa Mini tube
znam da nije neko dugoročno rješenje ali,
izgleda da za sad nema pomoći!
Napravio sam isto onaj post od Ov3rf10w
isti problem kao i vama
Bdw:s tim da mi je hardver star 2g.
znam da nije neko dugoročno rješenje ali,
izgleda da za sad nema pomoći!
Napravio sam isto onaj post od Ov3rf10w
isti problem kao i vama
Bdw:s tim da mi je hardver star 2g.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Pa ljudi vi sto imate problem sa flashom jeste li probali:
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... ash#p35202
Ja jesam i bolje je radio iako meni flash dobro radi skoro pa uvijek pogotovo na youtubeu, steka uglavnom na onom glupom tportalu.
Ima negdje i prvi pravi 64 bitni flash iako je tek u beti dosta su ga hvalili pa ako nekome treba budem potrazio...
Inace meni flash radi bolje u firefoxu nego u chrome-u.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... ash#p35202
Ja jesam i bolje je radio iako meni flash dobro radi skoro pa uvijek pogotovo na youtubeu, steka uglavnom na onom glupom tportalu.
Ima negdje i prvi pravi 64 bitni flash iako je tek u beti dosta su ga hvalili pa ako nekome treba budem potrazio...
Inace meni flash radi bolje u firefoxu nego u chrome-u.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la