Pored standardnih verzija imate i novu dvd verziju koja sadrzi dodatni softver kao Java, VLC, F-Spot, OpenOffice.org-base, Samba, dodatne wallpapere i ttf-dejaVu fonove.
Davor je napisao/la:Onda idem skidati da nastavim niz Mint 5,6,7,8 i sad na 9.Ne moram valjda reći da mi je najmilija distra
Vjeran sam joj ko pas
Ja ga koristim jos otkako je RC izasao, nekih 2 tjedna i mogu samo reci da je definitivno najbolja distra koju sam probo. Niti jedan problem cak mi i web kamera radi sto nije ni na lucidu radila kako treba.
Kao jedinu manu bi naveo kako se novi Software Manager malo sporo pokrece ali je super sa ocjenama i kratkim reviewima korisnika. Cak mozes napisati svoj review direktno iz njega. Same pohvale mintovcim od mene
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Izgleda da je bas navala na stranice linux minta, jos nije nikada bilo tako. Pokusavam nesto pronaci ali nikako, stalno krepaje stranica, pa jednom otvori pa opet krepa i itd...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:Izgleda da je bas navala na stranice linux minta, jos nije nikada bilo tako. Pokusavam nesto pronaci ali nikako, stalno krepaje stranica, pa jednom otvori pa opet krepa i itd...
Je i ja sam na jedvite jade skinuo Mint 9.Sad si idem napraviti pospremanje na kompu pa friška instalacija
Jedini problem na koji sam naišao prilikom isprobavanja LiveCD-a jest ne funkcioniranje Fn+F7 i F8 (osvjetljenje na laptopima). Po nekim napisima na forumima ista stvar se događa i sa Ubuntu 10.04 pa vjerojatno problem nije do Minta nego Ubuntu-a.
Nadam se da će brzo to riješiti pa da mogu otvoriti novo poglavlje u Linux Mint eri
slafko je napisao/la:Jedini problem na koji sam naišao prilikom isprobavanja LiveCD-a jest ne funkcioniranje Fn+F7 i F8 (osvjetljenje na laptopima). Po nekim napisima na forumima ista stvar se događa i sa Ubuntu 10.04 pa vjerojatno problem nije do Minta nego Ubuntu-a.
Nadam se da će brzo to riješiti pa da mogu otvoriti novo poglavlje u Linux Mint eri
Da, ovo jest problem, no zanima me jedno, kada otvoriš terminal i u njega ukucaš